Öğretmenlerin otomobili takla attı: 1 ölü 2 yaralı
ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar'ın Büyük Yenice Köyü okulunda görevli öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobil, ilçeye dönüş yolunda kontrolden çıkıp takla attı. Kazada, 1 ay sonra düğün yapacağı öğrenilen 29 yaşındaki Çağlar Çakır öldü, 2 kadın öğretmen ise yaralandı.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Ceylanpınar-Kızıltepe karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Büyük Yenice Köyü İlkokulunda görevli 3 öğretmen, mesai bitiminde Ceylanpınar'da bulunan evlerine gitmek için yola çıktı. 28 yaşındaki Dilek Karakaya'nın kullandığı 38 PU 895 plakalı otomobil, Ceylan Köyü yakınlarında kontrolden çıkıp takla atarak devrildi.
KÖYLÜLER YARDIMA KOŞTU
Kazayı gören köylülerin yardımına koştuğu 3 öğretmen için sağlık ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, jandarma ve köylülerin yardımıyla devrilen otomobilde sıkışan 3 öğretmeni ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan öğretmenlerden 29 yaşındaki Çağlar Çakır yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Dilek Karakaya ile 29 yaşındaki Fatime Gün ise ilk müdahale sonrası Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
BİR AY SONRA DÜĞÜN YAPACAKTI
Kazada yaşamını yitiren Çağla Çakır'ın cesedi de meslektaşlarının tedavi gördüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna konuldu. Bir ay sonra evleneceği öğrenilen Çağla Çakır'ın yanına 2 gün önce ziyaret için gelen anne ve babası da çocuklarının ölüm haberini alınca morga koştu. Morg önünde gözyaşı döken ölen öğretmenin babası Şahin Çakır ile annesini Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci teselli etti. Ölen öğretmenin cenazesinin memleketi Uşak'a götürülerek burada defnedileceği bildirildi.
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:19