KAYNAK : Haber Kaynağı
BURSA - Birinci Süper Futbol Ligi'nde geçen sezon gol kralı olan Okan Yılmaz, kendisini 2 yıllığına daha Bursaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Transferin en gözde isimlerinden biri olan, ünlü İtalyan kulübü Lazio'nun yanı sıra Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Okan Yılmaz, bu imzayla yuvada kaldı.
Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde, Kulüp Başkanı Fikret Üstenci ve diğer yöneticilerin katılımıyla düzenlenen imza töreninde genç golcü, 2 yıllık sözleşmeyi imzalayarak Bursaspor ile nikah tazeledi.
İmza töreninin ardından konuşan kulüp başkanı Fikret Üstenci, kaptanın gemisinin başından ayrılmadığını belirterek, ''Okan bizim çok önemli bir futbolcumuz. Okan'ın, bu sezon Bursaspor forması altında 3. kez gol kralı olacağına inanıyorum'' dedi.
Okan Yılmaz da kalması için özveride bulunan yeşil-beyazlı kulübün yöneticilerine teşekkür ederek, ''Milyonlarca dolarlık teklifleri geri çevirdim. Yönetici ağabeylerimle karşılıklı fedakarlıklar yaptık ve uzlaşmaya vardık. Bana gösterilen bu güveni boşa çıkartmayacağım'' diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:16