Yaşam
  • 25.7.2009 17:52

OKUL MÜDÜRÜ MASTÜRBASYON YAPARKEN ÖLDÜ !

İngiltere'nin Barnstaple bölgesinde bulunan Pathfield Özel Okulu müdürü Rodney Conway, kendi kendine oynadığı 'sex oyunu' içinde hayatını kaybetti.

Evli ve altı çocuk babası olan 57 yaşındaki okul müdürü, işe gitmediği için iş arkadaşları tarafından arandı ve evinde ölü bulundu.

Öldüğü sırada üzerinde herzamankinden farklı kıyafetler olan ve yanında da iki tane şişe olan Conway'in seks fantazisi yaparken ölmüş olabileceği söyleniyor.

Patolog Doktor Andy Bull yaptığı açıklamada "Conway'ın ölüm nedeninin orgazmı güçlendirmek için kendi kendini farkında olmadan boğma durumu olan 'erotic asphyxiation'dan kaynaklandığını ve bunun kaza ile olduğunu düşünüyoruz" dedi.

120'den fazla öğrencisi ve 7 torunu olan Conway'ın dul eşi Christine de "Davranışları çok normaldi. Ölüm nedeni gerçekten doktorların dediği gibiyse bu çok şaşırtıcı ve üzücü bir durum" dedi.

Ragbi oyuncusu olan ve geçtiğimiz yıl Londra'da 'Lösemili Çocuklar' için düzenlenen bir maratonda koşan Conway'in ölümü hem öğrencilerini hem de ailesini çok üzdü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:06

İLGİLİ HABERLER