Asayiş
  • 20.9.2006 10:41

"ÖLDÜ" DENİLEN BÖLÜCÜ BAŞI RADYO İSTEDİ!..

İNTERNET sitelerinde önceki gün hakkında öldü söylentileri çıkan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın cezaevi yönetiminden yatak ve yeni radyo istediği ortaya çıktı.

İmralı'da tutuklu bulanan Öcalan'ın önceki gün kalp krizi geçirerek öldüğü söylentisi yayıldı. Bunun üzerine avukatı İrfan Dündar, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek bilgi aldı. Öcalan'ın herhangi bir sağlık sorunu olmadığı ortaya çıktı. Savcılık 'Daha bu sabah sağlık kontrolü yapıldı. Herhangi bir problem yok' dedi.

Dün ise İmralı'dan gelen bir başka haber ölüm haberinin asılsız olduğunu bir kez daha ortaya koydu. PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın cezaevi yönetimine başvurarak TRT- FM'i dinlediği radyosunun bozulduğunu ve yenilenmesini istediği ortaya çıktı. Öcalan'ın aynı zamanda eskidiğini söylediği yatağının yerine yenisini istediği de anlaşıldı. Öcalan yönetimden ancak haftada bir toplu olarak ulaşabildiği günlük gazeteler konusunda da çözüm istedi. Cezaevi yönetimi bu istekleri Adalet Bakanlığı'na iletti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:30

İLGİLİ HABERLER