Asayiş
  • 15.4.2016 15:30

Özgecan'ın katilinin eski karısı konuştu

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in eski eşi Neslihan Altındöken günler sonra ilk kez konuştu. Eski eşi hakkında flaş açıklamalar yapan genç kadın yaşadıklarını anlattı. Estetik yapıp görünüşünü değiştiren eski eş yeni açıklamalarda bulundu. Soyadını değiştirmek için yasal işlem başlattığı oğlu ile Mersin'de yaşayan eski eş, Suphi Altıındöken'in cenazesi hakkında, 'Bizim için zaten çoktan ölmüştü. Ama insan olarak gömülmemesine üzüldüm, başkası olsa yabancı biri olsa da üzülürdüm' dedi. Suphi Altındöken'in eşi şimdi oğlu ile birlikte Mersin'de yaşıyor. Estetik yaptırarak tanınmaz hala gelen genç kadın. Yeni bir hayat kurmak için uğraşıyor.

Ahmet Suphi Altındöken'in boşandığı eşi Neslihan C., "Önce babam aradı söyledi, inanmadım. Çünkü bu tür haberleri sıkça duyuyorduk. Sonra avukatım Ebru Hanım aradı. O zaman inandım. Ölümü beni hiç etkilemedi. O bizim için zaten ölmüştü. Ölüm haberini aldığımda 40 kat yabancı birinin ölümü gibi bir duygu hissettim. Artık o adamla hiç bir şekilde anılmak istemiyorum. Yeni bir hayata başladım" dedi.

Geçen Eylül'de boşandığını belirten Neslihan C, "5.5 yaşındaki kızıma babasıyla ilgili hiçbir şeyi anlatmadım. Ne canavar ruhlu bir katil olduğunu, ne de yaşananları. Hatta cezaevinde olduğunu bile söylememiştim. Kızım psikolojik tedavi görüyor. Babasının ölüm haberini doktor kontrolünde vermeyi planlıyorum. Ayrıca babasının soyadını almaması için mahkemeye başvurdum. İlerde büyüyünce o soyadıyla anılıp hayatı kararmasın. Ben de hayatımı tümüyle değiştirmek istiyorum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 20:18

İLGİLİ HABERLER