Yaşam
  • 5.8.2009 11:56

PES YANİ!.. KARISININ CENAZE TÖRENİNDE ÇAPKINLIĞA BAŞLADI

Kısa süre önce hayatını kaybeden 'Çarli'nin Melekleri'nden Farrah Fawcett'ın hayat arkadaşı Ryan O'Neal, çabuk 'toparlandı'! O'Neal daha cenazede çapkınlığa başlamış!
Geçtiğimiz günlerde kanserden hayatını kaybeden ünlü aktris Farrah Fawcett'ın oğlunun babası ve 15 yıllık hayat arkadaşı Ryan O'Neal, cenazedeki hüzünlü haliyle hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Fawcett'ın tabutunun başında gözyaşı dökmüş ve dakikalarca tabutu taşıyan arabanın camını sevmişti.

O'Neal'in bu kareleri Amerikan basınında geniş yer bulmuştu. Ancak şimdi ortaya çıkan bazı fotoğraflar O'Neal'ın cenazede sadece ağlamadığını da gösterdi! Farrah Fawcett'ın en yakın arkadaşı Alana Stewart'ın teselli ettiği O'Neal, cenaze boyunca Stewart'la ilgilenmiş! Cenazede ikiliyi görenler samimiyetlerinin dostluğun çok ötesinde olduğunu iddia ediyor. In Touch dergisine konuşan Fawcett'ın yakınları Stewart ve O'Neal'ın cenaze dışında da sık sık görüştüklerini ve aralarında duygusal bir ilişkinin olduğunu iddia etti.

KIZINA BİLE...
Öte yandan cenaze evinde verilen yemekte de O'Neal beş yıldır görmediği kızı Tatu'yla da flört etmeye çalışmış! "Ne yapıyorsun baba, ben Tatu!" uyarısıyla 'azgın teke' O'Neal kendine gelmiş!

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER