Spor
  • 29.4.2010 01:10

REAL YİNE YILDIZ AVINDA!..

Sezon başında 250 milyon euro harcamasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ne çok erken veda eden Real Madrid, yine kabarık bir liste ile transfer sezonuna girecek. Perez'in ilk hedefi büyük sıkıntı yaşanan sol kanada takviye yapmak.

Ronaldo, Kaka ve Benzema gibi yıldızları almasına rağmen defansif oyuncu eksikliği nedeniyle bir türlü istenilen form düzeyine erişemeyen Real Madrid, yeni sezon öncesinde bu boşluğu doldurmak için çaba harcayacak. İspanyol ve İngiliz basınının iddialarına göre Madrid ekibi ilk olarak büyük sıkıntı yaşadığı sol kanat için çözüm arayacak. Roberto Carlos'un ayrılmasının ardından bir türlü doldurulamayan sol kanat için çok önemli 4 sol kanat oyuncusunun transferi düşünülüyor.

İLK HEDEF PATRICE EVRA
Real Madrid'in kadrosuna katmayı düşündüğü 1 numaralı isim Manchester United'ın başarılı oyuncusu Evra. ManU'nun maddi sıkıntı içinde olması nedeniyle takımın en önemli parçasını satabileceğini düşünen Real Madrid yönetimi, Evra için 20 milyon euro ödemeyi düşünüyor. Ronaldo da önceki gün yaptığı açıklamada eski takım arkadaşının tranfserini istediğini söylemişti.

COLE YİNE LİSTEDE
Sol kanat için diğer aday ise Chelseali Ashley Cole. Dünyanın en önemli sol beklerinden biri olan Cole'ün gelecek sezon eflatun beyazlıları çalıştırmasına kesin gözüyle bakılan Mourinho'nun eski öğrencisi olması Santiago Bernabeu'ya gelme ihtimalini yükseltiyor. Tecrübeli yıldız konusundaki tek sıkıntı, son dönemde yaşadığı sakatlıklar. Perez ve ekibi, bunu göz önüne alarak daha önce ısrarla istedikleri Cole transferini ikinci plana atıyor.

CLICHY İÇİN RAKİP BARCA
İspanyolların istediği üçüncü isim de İngiltere'den. Avrupa'nın en önemli beklerinden Gael Clichy Perez'in listesinin üçüncü sırasında yer alıyor. Ancak Clichy için Real'in çok önemli bir rakibi var; o da Barcelona. Guardiola da sürekli sakatlanan Abidal'in yerine Fransız yıldızı istiyor. Fabregas'ı kesinlikle satmayacağını açıklayan Arsenal ise Fransız futbolcusu konusunda hiçbir açıklama yapmadı.

VARGAS TAMAM GİBİ
Real'in sol bek listesinin son sırasında bulunan isim Fiorentinalı Vargas. Mor Menekşeler'de başarılı bir sezon geçiren başarılı futbolcunun maliyeti de 20 milyon euro civarında. Ancak sezon ortasından beri istenen Perulu futbolcunun orta sahanın solunda da oynayabilmesi şansını artırıyor. İspanyol basınına göre maddi sıkıntı yaşayan Fiorentina da başarısız geçen bir sezonun ardından Şampiyonlar ligi'ne de katılaması transferi güçlendiren nedenlerden biri.

Drenthe, Marcelo gibi isimlerle yolunu ayıracak Real Madrid'ın bu 4 oyuncudan ikisini kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor. Transfer dönemlerinin en hareketli ekibi olan Real Madrid, sol bek sorununu çözdükten sonra orta saha ve hücum oyuncusu transferlerini çözmeye çalışacak.

(Ligtv.com.tr)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER