Bilim
  • 18.11.2021 20:13

Resident Evil Raccoon Şehri Filmi Konusu Nedir?

Resident Evil Raccoon Şehri Filmi Konusu Nedir? Dünyaca ünlü olan video oyun serisinden uyarlanan bir sinem filmi olan Resident Evil Raccoon Şehri sinema filminin yönetmen koltuğunda ise dünyaca ünlü filmlere imzasını atan Johannes Roberts oturuyor. Resident Evil Raccoon Şehri filminin genel olarak 2002 yılında yayınlanan Ölümcül Deney filminin yeniden uyarlanması olarak da düşünebiliriz.

Resident Evil Raccoon Şehri Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Beklendiği tarihten yaklaşık 2 aylık bir gecikmeli olarak fragmanı sevenleri ile geç buluşan film Resident Evil Raccoon Şehri filmi izle oldukça büyük bir ilgi ile karşılandı. Kasım ayında vizyona girecek olan film ise yine meraklıları tarafından ilgi ile bekleniyor. Fragmanı oldukça büyük bir yankı uyandıran Resident Evil Raccoon Şehri filminin vizyona girme tarihi 3 Eylül olarak kararlaştırılmıştır. Ancak film ile ilgili meydana gelen çeşitli problemlerden dolayı hem fragman hem de filmin yayın tarihinin 2 ay kadar ertelendiği de basına duyurulmuştur. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan filmin ise resmi olarak yayın tarihinin kasım ayı içerisinde olduğu bildirildi. Resmi olarak Resident Evil Raccoon Şehri filminin yayın tarihi ise 24 kasım olarak belirtildi. Filmin yayın tarihin geç kalmasının yanı sıra film ile ilgili pek çok görsel de basına sosyal medya aracılığı ile gönderilmiştir. Gerilim ve korku türünde bir film olan Resident Evil Raccoon Şehri sevenleri tarafından merak ve ilgi ile bekleniyor.

Resident Evil Raccoon Şehri Filmi Konusu Nedir?

Resident Evil Raccoon Şehri filmi korku oyununu esas alan bir film konusuna sahip. Oyunun adı ise Resident Evil. Dünya genelinde oldukça çok sevilen bir oyun olan Resident Evil korku oyunu ise genel olarak insanlar ve zombiler arasında meydana gelen bir savaşı konu alıyor. Bu savaş filmde ise ilk iki oyununun hikayesi baz alınarak belirlenerek işlenmiş. Resident Evil Raccoon Şehri filminde ise oyun ile birebir olacak şekilde sadece 1998 yılı baz alınarak konu işlenmiş.

2002 yılında ekilen film ise genel olarak 2016 yılına kadar oyun içinde merak edilen gelişmeleri içeren altı bölümlü bir film serisi şeklinde oluşmaktadır.

Film içindeki ana karakter olan Alice karakterinin başından geçen maceralar bu altı bölümlü film serisinde anlatılıyordu. Ancak filmin en güncel hali olan Resident Evil Raccoon Şehri filmi ise yeni bir serinin ilk başlangıcı olarak tanımlanıyor. Yine zombi ve insanların savaştığı video oyunu baz alınarak kurgulanan filmde bu kez tek bir karakter olarak değil pek çok farklı konunun işleneceği söylenmişti.

Serinin ilk filmi olan Resident Evil Raccoon Şehri filmi genel olarak Umbrella Corporation isimli bir ilaç şirketini merkez alarak konuyu bu şirketin etrafında işliyor. Raccoon Şehri ise bu esnada zombiler tarafından tutsak edilen bir şehir olarak biliniyor. Bu bölgede bulunan insanlar ise zombiler ile birlikte yaşamak zorunda kaldıklarını anlayarak bu duruma bir çözüm üretmeye çalışıyorlar.

Resident Evil Raccoon Şehri filmi başlangıcı sırasında ise video oyununun serisine uygun olarak her şeyin ilk başladığı noktayı göstererek başlıyor. 30 Eylül 1988 tarihi baz alınarak başlayan film genel olarak zombilerin istila ettiği bölgeyi temizlemek ve ilaç şirketini de tamamen ortadan kaldırmak için yok etme çalışmalarını işliyor.

Aksiyon ve korku filmleri türünde vizyona girecek olan Resident Evil Raccoon Şehri filminin sloganı ise Korku Bir Salgındır olarak karşımıza çıkıyor. Korku ve aynı zamanda aksiyon sevenler kasım ayında Resident Evil Raccoon Şehri filmini vizyonda izleyebilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.11.2021 20:16

İLGİLİ HABERLER