Spor
  • 20.7.2009 00:01

RİJKAARD TAKVİYE İSTİYOR...

Hazırlık maçlarında ve Tobol karşılaşmasında eskikliklerin görüldüğünü belirten Rijkaard'ın öncelikle orta saha üzerinde durduğu ve "Oyunu yönlendirebilecek, uzun pas atabilecek oyuncuya ihtiyacım var. Emre yetenekli bir genç. Ancak zamana ihtiyacı var. O nedenle buraya bir futbolcu almalıyız" dediği belirtildi.

Kadrolarının iyi olduğunu, ancak alternatif isimlere de ihtiyaç duyduğunu bildiren Rijkaard'ın "Nonda'yı görme fırsatım olmadı. Ancak Baros ile özelliklerinin ayrı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Baros'a da alternatif olacak bir oyuncu alırsak iyi olur" diye konuştuğu öğrenildi.

Daha önce Avrupa'da bazı oyuncularla görüşen yöneticilerin bunun üzerine temaslarını hızlandırdığı bildirildi.

Tobol maçı sonrası kadroyu 24'e indirmesi beklenen Rijkaard'ın kaleciler Aykut ve Orkun'un da takımda kalmalarını istediği öğrenildi.

Bu arada Tobol maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Mehmet Topal ve Barış'ın sakatlıklarının iyiye gittiği belirtildi. Barış'ın Tobol maçına yetişebileceği belirtilirken, Teknik Direktör Rijkaard'ın bu maçta Hakan Balta'ya ilk onbirde görev vereceği ifade edildi.

Hazırlık maçlarında forma giyen ve antrenmanlarını sürdüren Linderoth'un ligin ilk haftasına kadar tam olarak hazır duruma geleceği belirtildi. Yönetimin de büyük bir istekle çalışan Linderoth'u gönderme planını askıya aldığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER