Gündem
  • 27.3.2023 01:51

Saadet Partisi'nden Fatih Erbakan'a büyük kayma var

AK Partili yetkili açıkladı! Saadet'ten Yeniden Refah'a büyük kayma var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz Yeniden Refah'ın Cumhur İttifakı'na katılımıyla ilgili konuştu. Yavuz Saadet'ten Yeniden Refah'a büyük kaymaların olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, A Haber’de Cumhur İttifakı’nın seçim çalışmalarını anlattı.

Yavuz, Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifak'ına katılmasına ilişkin "Son derece önemli güzel birlikteliğe imza attık" diyen Yavuz, "Nerede bıraktıysak o noktaya döndük. Son derece önemli güzel birlikteliğe imza attık. Hem Yeniden Refah ve Cumhur ittifakı açısından hayırlı bir ittifak oldu. Neredeyse her konuda Yeniden Refah ile tam anlayış oldu." şeklinde konuştu.

AK PARTİ İLE YENİDEN REFAH'IN BAKIŞ AÇISI AYNI

Sözlerinin devamında Yavuz, ''Milletin hayrına olacak hususlarda nasıl birleşiriz anlamında, terör ile mücadelede nasıl iş birliği yapabilir konusunda yürüyor bu işler. Millete yararlı işler için ittifak kuruluyor. Koltuk için değil millete hizmet için bir aradayız. Parti menfaatinden önce milletin, Türkiye'nin menfaati önemli. Bu anlamda da bir araya gelmek kolay oluyor. AK Parti ile Yeniden Refah'ın FETÖ'ye, teröre, Türkiye'nin menfaatine yönelik bakış açısı aynıdır. ''ifadelerini kullandı.

SAADET'TEN YENİDEN REFAH'A KAYMA VAR

Diğer yandan Yavuz ittifakta yaşanan gelişmeler sonrası, Saadet Partisi’nin oylarının düştüğünü ve Yeniden Refah’a kaymaların olduğunu bildirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 28.3.2023 01:29

İLGİLİ HABERLER