Spor
  • 3.10.2008 00:02

SAĞLAM: 'FUTBOLDA PEK RASTLANMAYAN GOLLER YEDİK!..'

Avrupa'da hüsran yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada yenen 4 golün futbolda pek rastlanmayan goller olduğunu söyledi ve 'Hayat devam ediyor. Bir an önce eski günlerimize dönmeliyiz" dedi.
"Öncelikle kötü goller yedik ve yediğimiz goller motivasyonu düşürdü. 2 tane bireysel hata sonucu yenen gol, uzaktan gelen gol ve serbest vuruştan gelen gol... Baktığımızda yenen 4 gol de sık rastlanmayan gollerdi. UEFA Kupası'ndan elendiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor. Bir an önce ayağa kalkıp eski günlerimize devam etmeliyiz" ifadesini kullanan Sağlam "Herkes herşeyi söyleyecek. Milletin ne dediğine takılmadan eski günlerimize nasıl döneriz onu düşüneceğiz. Bu gibi karşılaşmaların olumsuz etkilerinden bir an evvel kurtulmalıyız" yorumunu yaptı.
KÖTÜ BİR GECE VE KÖTÜ BİR KARŞILAŞMA OLDU
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından kötü bir gün geçirdiklerini söyledi.
Sağlam maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, kendileri açısından kötü bir gece ve kötü bir karşılaşma olduğunu dile getirdi. Bireysel hataların öne çıktığı goller yediklerini belirten teknik adam, ''Karşımızda da iyi bir takım vardı. Hataları yapınca golleri engelleyemedik. Kötü oyun ve kötü goller sonrasında UEFA Kupası'na veda ettik. Hayat devam ediyor. 6 Ekim Pazartesi günü lig maçımız var. UEFA Kupası'nda elendikten sonra elimizde kalan lig ve kupa hedeflerinden uzaklaşmamak için bir an önce ayağa kalkmalıyız'' diye konuştu.
Yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını kaydeden Sağlam, ''Bu skoru beklemiyorduk. oyuncularımızla el birliğiyle eski günlerimize döneceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.
Ertuğurul Sağlam, toplantıyı soru almadan terk etti.
Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Myron Markevich ise yaptığı açıklamada iyi bir oyun gösterdiklerini ve bu akşamki maçı kazandıklarını dile getirdi.
Markevich, Beşiktaş'ın ilk maçtaki 1-0'lık galibiyetinden dolayı avantajlı sahaya çıktığını dile getirirken, kendi sahalarında iyi bir oyunla dezavantajı, avantaja çevirerek turu geçtiklerini söyledi.
Maç sonrası Beşiktaşlı yöneticiler, teknik heyet ve oyuncularda büyük bir üzüntü yaşanırken oyuncular herhangi bir açıklama yapmadı.
Beşiktaş'ı 4-1 yenerek guruplara kalma başarısı gösteren Metalist Kharkiv'li oyuncular ise galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.
Maç sonrası havai fişek gösterisi yapılırken futbolcular ve taraftarlar galibiyet sevincini beraber yaşadı.
Metalist Kharkiv karşısında 4 gol yiyen Beşiktaş'ta savunma son iki karşılaşma itibariyle adeta çöktü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kadar 5 karşılaşmada kalesinde gol görmeyen siyah-beyazlı takımın savunması, Sivok'un yokluğunda Metalist Kharkiv karşısında büyük sıkıntılar yaşadı.
Bugün her yönüyle hatalı oynayan Beşiktaş'ta özellikle savunma, yaptığı yanlışlarla rakip oyuncuları durduramadı.
Bu arada, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında 8 gol yiyen ve bu karşılaşmanın ardından Avrupa'da takımının 5 maçında forma şansı bulamayan Hakan, Ukrayna ekibi karşısında başarısız bir performans sergiledi. Liverpool karşısında 8 gol yiyen Hakan, Metalist Kharkiv karşısında da başarısız bir oyun sergileyerek kalesinde 4 gol gördü.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER