Yaşam
  • 31.8.2007 00:52

SEDA SAYAN HAYRÜNNİSA GÜL İLE OKUL ARKADAŞI ÇIKTI

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Afyonkarahisar'da verdiği konserde hem ağladı, hem ağlattı. Okumak isteyen ve annesi hasta olan bir çocuğa yardım sözü veren Sayan, politikaya atılacağına dair yemin etti.


Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Afyonkarahisar Kültürpark ve Fuar Alanı'nda sahneye çıkan Seda Sayan, alanı dolduran yaklaşık 20 bin kişiye konser verdi.

Konserine hareketli şarkılarıyla başlayan ve kıvrak danslarıyla dikkat çeken Sayan, hayranlarını coşturdu. Konserinin bir bölümünde duygu dolu anlar yaşayan Sayan, "Sevenler gece ölür" şarkısını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir yandan şarkısını seslendiren ünlü sanatçı, gözünden akan yaşları engellemekte zorlandı. Bu arada, konser sırasında 14 yaşındaki Murat Yıldırımer isimli bir çocuk, Seda Sayan'a bir yazı gönderdi.

Sahnede bir müddet kendisine yazılan yazıyı okuyan Sayan, daha sonra Yıldırımer'i sahneye çağırdı. Annesinin çok hasta olduğunu, kendisinin de okumak istediğini söyleyen Yıldırımer'e ünlü sanatçı yardım sözü verdi. Sayan ile çocuk, uzun süre sahnede birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

- ERKEKLERE "ALDATMAYIN" UYARISI
Söylediği şarkılarla binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, şarkı aralarında ise anılarını anlattı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın oğlunun doğum günü olduğunu belirten Sayan, "Ben öyle bir deliyim ki? O zamanlar oğluma hamileyim. Sezaryenle doğuracağım için gün verdiler. '15 Eylül gibi doğuracaksınız' dediler. Ben de 'Bu çocuğu 30 Ağustos'ta doğururum, doğum günü unutulmaz' dedim. Gittim doktora dedim ki, 'Sen bu çocuğu al'. Doktor da "Olur mu Seda hanım, çocuğun gözü açılmaz" dedi. 'Aman açılır' dedim ve sonra açıldı. Benim dediğim gibi oldu. Ama beni örnek almayın. Bu güzel bir örnek değil" dedi.


Politikaya atılacağını belirten Sayan, Çemberlitaş Kız Lisesi'nde okuduğunu hatırlatarak, "Arkadaşım da Hayrünnisa Gül hanımefendiydi. Görüyorsunuz, Çemberlitaş Kız Lisesi'nden ne değerler çıkıyor. Bir arkadaşımız daha var. O da Yasemin Yalçın. O biraz itilmiş oldu. Zaten benim ileride yapacağım, Allah'ın izniyle, sizlerin desteği ve duasıyla kesinlikle politikaya gireceğim. Vallahi de billahi de bu memlekete bir şeyler yapabilmek için politikaya gireceğim" diye konuştu. Erkeklere 'Kadınlarınızı aldatmayın' uyarısında bulunan Sayan, "Evinizden çıkarken eşinizin duasını alın. O zaman işleriniz çok daha güzel gidecek" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER