Spor
  • 19.1.2014 15:52

Selçuk İnan, 'Mancini çok karizmatik'

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Antalya kampında verdiği röportajda çok samimi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da üçüncü sezonuna giren kaptan Selçuk İnan, hem saha içindeki hem de saha dışındaki tavırları ile tüm Türkiye'nin beğenisini kazanmış sporculardan biri. Cimbom’un Antalya kampında VATAN'ın sorularını yanıtlayan milli oyuncu 2. yarıdaki beklentilerin yanı sıra takım içinde yaşananları da içtenlikle anlattı.

Mancini ile birlikte yeni bir sistem ve yeni bir döneme girildiğinin altını çizen İnan, artık uyum ve alışma döneminin geride kaldığını açıklarken Galatasaray camiasına da umut dağıttı. İşte yeşil sahaların son beyefendisinin sözleri:

Çok karizmatik
"Mancini'nin tavırları çok olumlu yansıyor. Çok düzgün ve sevecen biri. Kariyerindeki başarılarından daha da çok insanlığı ve beyefendiliği var. Çok karizmatik olduğunu da belirtmezsem ayıp olur. Sadece futbolcularına değil, dışardaki herkese karşı tavrı aynı. Saygılı ve sevgisi bol bir kişilik.

Her hocanın başka bir oyun sitemi var. Bu yüzden zaman, hocalar için çok değerli. Mancini için de keza öyle. Kariyeri inanılmaz... Inter'de, Manchester City'de yaşadığı şampiyonluklar, aldığı kupalar zaten ortada. Ama mutlaka -az da olsa- bir zamana ihtiyaç duyuyor. O evreyi aştığını düşünüyorum ben. Artık kafasındakileri bize adapte etti. Bundan sonrası onları cilalayıp parlatma zamanı."

Çalışmalıyız
"Yani anladığımız, oynadığımız sistemi, oyun anlayışını çok çalışıp kusursuz hale getirme dönemine girdik. İnşallah bundan sonra da hocamızın istediği şeyleri yapabiliriz ve istediğimiz sonuçları bir bir almaya devam ederiz."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:22

İLGİLİ HABERLER