
Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz resti
Geçtiğimiz yıl başta Selçuk Şahin, Umut Bulut ve Ceyhun Gürselam gibi yıldızları para hesabı yüzünden kaybeden Trabzonspor'da Şenol Güneş resti çekti.
Bu yıl aynı durumun olmaması için Burak Yılmaz'ın kadroda tutulmasının şart olduğunu belirten Şenol Güneş,yönetime liste verdi.Lisdeki talepler sağlanırsa Şenol Güneş takımda kalacak.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'dan bir dizi isteklerde bulunduğu ve bu isteklerin yerine getirilmesi halinde Trabzonspor'daki görevine devam edebileceğini söylediği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta başında İstanbul'da gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren görüşmede Şenol Güneş'in yönetimden isteklerinin en başında bu sezonki performansıyla herkesin dilinde olan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'da kalmasının yer aldığı ifade edildi. Güneş'in belirlediği isimlerin de transferlerinin kampa kadar takıma yetiştirilmesi yönünde talebinin olduğu belirtildi.
Yakın çevresine menajerlik sistemi veya herhangi bir yetki alma peşinde olmadığını söyleyen tecrübeli teknik adamın, tek isteğinin geçen sezon yaşananların tekrar yaşanmaması olduğu öğrenildi. Selçuk İnan, Egemen, Engin ve Umut Bulut gibi yıldızları rakiplerine kaptıran Şenol Güneş'in bu sezon da aynı şeyleri yaşamamak için görüşlerini ilettiği gelen haberler arasında.
Şenol Güneş'in bu istekleri üzerine yönetimin milli takım dönüşü ilk olarak Burak Yılmaz sorununu çözmek için harekete geçeceği belirtildi. Tatil için Güney Kore'ye giden Şenol Güneş'in gelecek hafta içi İstanbul'a dönerek başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'la biraraya gelmesi ve transferde yaşanan son gelişmeleri masaya yatırması bekleniyor.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:43