Yaşam
  • 17.5.2021 12:29

Sergen Yalçın'ın 22'lik sevgilisi sevinç gözyaşı döktü

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya sevinç gözyaşları döktü! 22 yaşındaki modelin bilekliği aşkı ortaya çıkardı..

Beşiktaş'ın şampiyonluğu sonrası İzmir'de sevinç gözyaşları döken Sergen Yalçın'a 22 yaşındaki sevgilisi Lisaveti Karibskaya da ekran başından eşlik etti. Bu sezon elde edilen şampiyonluk sonrasında Beşiktaş tarihine geçen Sergen Yalçın'ın gönlünü 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya'ya kaptırdığı iddia edildi. Ukraynalı modelin şampiyonluk gecesinde paylaştığı gönderiler de adeta aşkı ilan etti.

Beşiktaş ile hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak şampiyonluk sevinci yaşayan Sergen Yalçın, siyah beyazlıların tarihinde bunu başaran ilk Türk oldu. Sergen Hoca'nın gönlünü 22 yaşındaki Ukraynalı manken Lisaveti Karibskaya'ya kaptırdığı ortaya çıktı. Lisaveti Karibskaya'nın şampiyonluk gecesinde döktüğü sevinç gözyaşları ve paylaşımları aşkı açığa çıkardı.

Sergen Yalçın'ın 22 yaşındaki model sevgilisi Lisaveti Karibskaya'ya 'Instagram' yasağı koyduğu da o gece ortaya çıkan detaylar arasında yer aldı.

SERGEN YALÇIN 22 YAŞINDAKİ MODELLE BİRLİKTE

Sergen Yalçın'ın, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya olduğu ortaya çıktı.

Ünlü modelin Beşiktaş'ın şampiyonluğunda mutluluk göz yaşı döktüğü anlar dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA DESTEK OLDU!

Beşiktaş'ın maçlarını yakından takip eden Ukraynalı güzelin, seyirciye kapalı olan birçok maçı Sergen kontenjanından yararlanarak stadyumda izlediği de ortaya çıktı.

 

Güncellenme Tarihi : 17.5.2021 12:32

İLGİLİ HABERLER