Spor
  • 30.6.2007 14:24

SERKAN BALCI: "CAMİA OLARAK EL ELE VERİRSEK ŞAMPİYONLUK BİZE YAKIN OLUR"

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON- Trabzonspor'un yeni transferi Serkan Balcı, camia olarak el ele vermeleri halinde şampiyonluğun kendilerine çok yakın olacağını söyleyerek, uzun süren şampiyonluk özlemine bu sezon son vermek istediklerini söyledi.


Oynadığı takımlarda mücadele etmeye ve başarılara alışmış bir oyuncu olduğunu belirten Bordo-mavili takımın yeni transferi Serkan Balcı, "Aynı başarılara Trabzonspor forması altında imza atabileceğim için bordo-mavili camiayı seçtim. Trabzonspor, Türk futbolunun temel taşlarından biri, birçok başarılara imza atmış, birçok yıldız oyuncular yetiştirmiş bir kulüp. İnanıyorum ki ben de Trabzonspor forması altında birçok başarılara imza atacağım ve daha çok kendimi geliştireceğim" diye konuştu.


Futbolcular kadar camiaya da birçok görevin düştüğünü belirten Serkan Balcı, "Biz oyuncular olarak sahada elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz. Ancak bizim mücadelemizle iş bitmiyor. Camiamız ve taraftarımız şampiyonluk yolunda en büyük destekçilerimiz olacak. Biz sahada görevimizi yaparken onlar da bizi hem sahada hem de dışarıda sonuna kadar destekleyerek üzerlerine düşen göreve yapmalıdır. El ele verirsek şampiyonluk bize çok yakın olur. Hep birlikte bu özleme son vereceğimize inanıyorum" dedi.

İstanbul takımlarından gelen bir oyuncunun Anadolu'da başarılı olamaz diye yapılan yorumların yanlış olduğunu belirten Serkan Balcı, "Fenerbahçe'den geldim diye Trabzonspor'da başarılı olamayacağım şeklinde yorumlar yapmak çok yanlış. İstanbul-Anadolu ayrımı yapmak doğru değil. Bu tamamen oyuncunun kendi karakteriyle ilgili bir durum. İstanbul'dan Anadolu takımlarına gelen oyuncuların aklı İstanbul'da kaldığı için sorun yaşıyorlar. Karakteri düzgün olan bir oyuncu veya insan her yerde başarılı olur. Ben
burada başarılı olacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.


Bolu'un Gerede İlçesi'nde geçirdikleri 10 günlük kampın çok faydalı olduğunu belirten Serkan Balcı, "Trabzonspor'a geldiğim için hiç yabancılık çekmedim. Uzun yıllar burada oynuyormuşum gibi bir hava vardı. Kamp süresince uyum sorunu yaşamadım diyebilirim. Çok iyi bir kadromuz var. İyi arkadaşlık ortamı kurduğumuzu düşünüyorum. Kampta olmayan arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla birlikte iyi bir takım havası yakalayacağız. Intertoto Kupası'nda tur atlayıp, UEFA'ya katılmak istiyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:46

İLGİLİ HABERLER