Bilim
  • 31.10.2022 09:33

Sigortaladim.com Kasko Ürününde Akıllı Teklif Dönemine Başladı

Sigortaladim.com Akıllı Teklif Alt Yapısı İle Müşterilerine Yeni Hizmetler Sunmaya Devam Ediyor.

 

Sigorta sektöründe tarafsız ve doğru bilginin kaynağı sigortaladım.com; kasko ürününde akıllı teklif dönemini başlattı. kasko sigortası satın almak isteyen tüketiciler için oluşturduğu Ekonomik, Standart ve Süper Teklif grupları ile her tüketicinin ihtiyacına yönelik ürünü kolayca karşılaştırıp satın alma imkanı sağlıyor.

 

Ne Aldığını Bilerek Al, Sigortana İyi Bak

 

“Ne aldığını bilerek al, sigortana iyi bak” mottosuyla yola çıkan sigortaladım.com, güçlü teknolojik alt yapısı sayesinde müşterilerinin hayatına değer katmaya devam ediyor. sigortaladım.com, akıllı teklif alt yapısı ile 30’a yakın sigorta şirketinin kasko ürünlerinden kolay bir şekilde teklif almalarını sağlarken, oluşturduğu Ekonomik, Standart ve Süper Teklif grupları ile her tüketicinin ihtiyacına yönelik ürünü istediği kategoriden kolayca seçerek karşılaştırıp satın almalarını sağlıyor. Müşterilerine sunduğu hızlı çözümler ile kullanıcı deneyimini arttırmayı hedefleyen sigortaladım.com, yeni kampanyası ile 1.000 TL’ye varan market ya da akaryakıt çeki de hediye ediyor.

 

Tüketicilerine sunduğu avantajlara bir yenisini ekleyen sigortaladım.com, kasko ürününü web sitesinden satın alan müşterilerine ise 1.000 TL’ye varan market ya da akaryakıt çeki hediye ediyor.

 

Sektörün öncü sigorta kuruluşları ve önemli markalarını bir araya getirerek kullanıcılarına sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak inceleme ve satın alma olanağı sunduklarını belirten sigortaladim.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren, “Müşterilerimizin kasko ürünündeki beklentilerini, müşterilerimizi dinleyerek ve düzenli araştırmalar ile daha iyi anlamaya ve bu yönde ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu araştırmalar bize gösterdi ki kasko ürününde her müşterinin ihtiyaç ve beklentileri farklılık göstermektedir ve bunları tek tıkla kolayca görüp satın alabileceği platform arayışları ön plana çıkmaktadır. Bu kapsamda da müşterilerimizin en çok ihtiyaç duyduğu teminat limitlerine göre Ekonomik, Standart ve Süper Teklif adı altında grupladığımız ürünlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre seçim yapabileceği ve karşılaştırabileceği yeni bir döneme giriyoruz. Amacımız müşterilerimize en doğru fiyatlandırma ile en iyi dijital sigortacılık deneyimi sunmak. Seçeneğin fazla, zamanın kısıtlı olduğu yeni dijital dünyada müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, satın alma öncesinde soru işaretlerini giderecek, pratik ve sonuç odaklı çözümler üretmek gerekiyor. sigortaladım.com olarak tüketicilerimize katma değerli hizmetler sunmaya ve yeni projelerimizle hayatlarına fayda sağlamaya çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 31.10.2022 09:34

İLGİLİ HABERLER