Bilim
  • 28.7.2021 10:46

Site Yönetimi Nasıl Oluşturulur?

Çok sayıda kişinin huzur ve güven içerisinde yaşama beklentisi ile taşındığı sitelerde yönetimin de titizlikle yapılması gerektiği biliniyor. Elbette apartman yönetimi ile site yönetimi arasında zorluk açısından büyük farklar bulunuyor. Çünkü sitelerde hem daha fazla sayıda kişi yaşıyor hem de ortak alanların sayısı genellikle daha fazla oluyor. Dolayısıyla yönetimi üstlenen kişinin görev ve sorumlulukları da apartman yönetimine nazaran daha fazla olabiliyor.

Bu noktada site yöneticilerinin yeniliklerden haberdar olması, yeni uygulamaları öğrenmesi ve kullanması son derece önemlidir. Artık site yöneticilerinin imdadına yetişen uygulamalar da mevcut. Bunlar arasında en çok tercih edilenlerin başında ise Apsiyon geliyor. Bu site yönetim programı site yöneticilerinin yaşadıkları zorlukların tamamını ortadan kaldırabiliyor. Peki, bunu nasıl yapıyor? Gelin, söz konusu uygulamaya biraz daha yakından bakalım.

Aidat Takibinde Dijital Kolaylık!

Öncelikle yöneticilerin en çok zorlandıkları hususların başında aidat toplamak geliyor. Apsiyon tarafından geliştirilen yönetim uygulaması ise aidat toplama ve takip etme noktasında yaşanan bu zorluğu tamamen ortadan kaldırabiliyor. Uygulama aracılığı ile aidat dağılımı, kat maliki, kiracı, daire ya da belirlenen kategorilere göre otomatik olarak yapılabiliyor. Tahsilatlar da yine uygulama üzerinden kolaylıkla takip ediliyor.

Taksitle Aidat Ödeme İmkanı!

Bununla birlikte aidat ödemelerinin online olarak yapılmasını da mümkün kılan bir site yönetim programı olduğunu belirtmek gerekir. Hatta gerektiğinde aidatların taksitle ödenmesine de imkan tanıyor. Bu sayede bütçe konusunda sıkıntı yaşayan site sakinleri ödemelerini istediklerinde taksitlerle gerçekleştirebiliyor. Dolayısıyla site yöneticileri de tek tek aidat takibi yapma sıkıntısından kurtuluyor.

Ortak Alan Rezervasyonları

Bir diğer kolaylık da ortak alanların rezervasyonlarının bu program üzerinden takip edilebiliyor olmasıdır. Bu alanların rezervasyonlarının da bu program üzerinden gerçekleştirilmesi sağlanabiliyor. Yaşanan karmaşalar tamamen ortadan kalkıyor ve site yönetimi de adeta rahat bir nefes alıyor.

Tüm Bankalar İle Entegrasyon

Site yönetim programının yüz güldüren özelliklerinden biri de tüm bankalar ile entegrasyonunu mevcut olmasıdır. Aidat ödemek isteyenlerin çalıştıkları banka üzerinden ödemelerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmaları mümkün olabiliyor. Apsiyon internet sitesini ziyaret etmeniz durumunda programın sahip olduğu diğer özellikleri ve sunduğu diğer kolaylıkları da daha yakından inceleyebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2021 10:47

İLGİLİ HABERLER