Medya
  • 12.8.2018 13:09

Skandal!.. FOX TV FETÖ'nün medya imamına iki yıldır maaş yolluyor

Adı Ercan Gün.. FETÖ'nün karanlık bütün olaylarında imzası bulunan isim.. O sözde bir gazeteci.. Amerikan FOX TV'nin aynı zamanda Haber Planlama Müdürü.
FETÖ'nün ülkemizde işlediği bütün suçlardan daha zuç işlenmeden haberi olan adam.. FETÖ'nün ünlü polis şeflerinin bile korkup çekindiği bir isim o Ercan Gün.
Ercan Gün yaptığı maniplasyon FETÖ haberleriyle tanınıyor. Arkasına aldığı büyük bir gizli güç sayesinde FOX TV'de bile çekinilen birisi..
O 2016 yılında FETÖ adına Hrant Dink cinayetine karışmaktan tutuklandı.
Gün'ün adının Amerika'nın Türkiye'den istediği 15 kişilik FETÖ'cüler listesinde bile bulunabileceği idida ediliyor.
Tutuklandı tutuklanmasına ama tam iki yıldır FOX TV maaşını ödüyor ve adını künyede tutuyor.
İşte bu bir meydan okuma..
FOX TV etik değerleri bir kenara bırakın devletin FETÖ ile mücadelesine tam iki yıldır meydan okuyor ve buna kimse dokunmuyor..
Sabah gazetesi editörü Kenan Kıran A Haber ekranlarında FOX TV'nin kaos yayıncılığıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Kıran, ABD'nin her saldırısında Türkiye karşıtı pozisyon alan Murdoch'ın sahibi olduğu FOX TV'nin Hrant Dink cinayetiyle arasındaki bağlantıları A Haber ekranlarında paylaştı.

ercan gün gözaltında ile ilgili görsel sonucu

DİNK CİNAYETİNİN KANINDA İZİ VAR

Ercan Gün

Kıran, Dink cinayetinden 11 gün önce 14 yıl FETÖ medyası Zaman gazetesi, CİHAN Haber Alansı, Aksiyon'da çalışan Ercan Gün'ü transfer ettiğini kaydederek şöyle konuştu:

"8 Ocak 2014 yılında göreve başlıyor. 19 Ocak'ta Ercan Gün ortaya çıkıyor nasıl çıkıyor?. Ogün Samast'ın cinayet sonrası güvenlik güçleriyle çekilen fotoğrafını FETÖ'cü Ekrem Dumanlı Adem Yavuz Arslan ve diğer FETÖ'cü güvenlik birimlerinden alıyor. Şubat'ta Samsun'a gidiyor. Jnadarma Komutanlığı'nı arıyor fakat gitmiyor. Dink'in katili Samast askerler ile beraber şeklinde haber yapıyor. Aslında o poliserle çekilmiş fotoğraf. Ve Dink cinayetini jandarmaya yıkıyor. Ercan Gün haber müdürü oluyor ve Dink cinayetini arkasında jandarma var asker var diye görüntü servis ediyor. Buradan asker suçlanıyor. Asker Ogün Samast'la beraber diyor. Emniyette çekilen görünülerini Jandarmada çekilmiş gibi servis ediyor. FOX TV'nin Dink cinayetinin kanında izi var bir bakıma.

ercan gün gözaltında ile ilgili görsel sonucu

FETÖ'NÜN OPERASYONLARINA DESTEK

Bu kişi 17 -25 Aralık yargı darbesinde de Fatih Portakal ile FETÖ'nün operasyonel tapelerini FOX TV üzerinden yaptı. Dink cinayetini askere yıkmak için operasyonle görevde bulundu. 17-25'te yer aldı.

ercan gün gözaltında ile ilgili görsel sonucu

HALA KÜNYEDEN ÇIKARMADI

Ercan Gün, Hrant Dink cinayetinden tutuklandı. Ercan Gün şu an Silivri'de yatıyor. Çift Bylock çıktı. Şu an FOX TV'de görevi devam ediyor. Şu anda künyede Haber Planlama Müdürü olarak görevine devam ediyor. Yani siz cezaevinde mi planlıyorusunuz.? Neyi planlıyorsunuz?"

ercan gün gözaltında ile ilgili görsel sonucu

DARBE GİRİŞİMİNDE DARBECİ KOMUTAN ARADI

Kıran, hain 15 Temmuz darbe girişimi sabahında Ankara'da darbeyi yöneten komutan Ömer Faruk Harmancık'ın FOX TV'yi aradığını kaydetti. Kıran, darbeyi yöneten Harmancık'ın darbe girişimi sabahında saat 6:24'te Huzur Radyo-TV adına kyıtlı 312'li bir numarayı aradığını belirterek "Burası FOX Tv'nin Ankara temsilciliği' dedi.

MURDOCH SAHİBİ OLDUĞU MEDYA ŞİRKETLERİ İLE TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI YAPTI

Murdoch sahibi olduğu medya şirketleriyle bugüne kadar onlarca kez Türkiye düşmanlığı yaptı.Türkiye'nin PKK ile mücadelede kazandığı başarılar Fox'u her zaman rahatsız etti. Fox TV'de PKK'lı teröristlere övgüler düzüldü, Türkiye'nin NATO'dan atılması konuşuldu.

FETÖ'YÜ KORUYUP KOLLUYOR

FOX TV, ABD'nin milyonlarca dolar parasal yardım ve binlerce TIR dolusu silah ve mühimmatla desteklediği PKK ile birlikte 15 Temmuz'un 1 numaralı sorumlusu terör örgütü liderini topraklarında beslediği FETÖ'yü koruyup kolluyor.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2018 23:45

İLGİLİ HABERLER