Spor
  • 18.10.2008 14:16

SKİBBE, İLK 11 KONUSUNDA KARARSIZ...

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'u konuk etmeye hazırlanan Galatasaray, bu karşılaşmaya kilitlendi.
Son karşılaşmasında Bursaspor'a deplasmanda 2-1 yenilen ve oynadığı futbolla eleştirilerin hedefi olan sarı-kırmızlı ekip, Trabzonspor'u mağlup ederek hem puan farkını azaltmayı hem de taraftarını yeniden mutlu etmeyi planlıyor.
Bu karşılaşma öncesinde yönetim ile Skibbe arasındaki sorunlar ise maçı gölgede bıraktı. Bu atmosferden futbolcuları uzaklaştırmak isteyen yönetim ve teknik heyet, oyuncuları sadece maça konsantre etmeye çalışıyor.
Öte yandan Skibbe, ilk 11 tercihinde zorlanıyor. Milli takımdan yorgun dönmesine rağmen Arda, Ayhan, Sabri gibi oyuncuları oynatmak isteyen Skibbe, formda bir Baros, Kewell, Nonda ve Lincoln'ü de sahaya sürmek istiyor. Muhtemel 11 şöyle:
De Sanctis
Sabri-Meira-Servet-Volkan,
Ayhan
Kewell-Arda-Hakan Balta
Nonda (Lincoln) Mılan Baros
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Emre Güngör, Orkun, Uğur, Mehmet Topal, Linderoth, Barış ve Serkan Çalık'ın sakatlıkları sürerken, son
antrenmanda sakatlanan Hasan'ın durumu ise çekilecek MR'ı sonrası netlik kazanacak.
Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı altı karşılaşmada üç galibiyet aldı, iki kez berabere kaldı ve bir kez de mağlup oldu. Galatasaray bu sonuçlarla 11 puan topladı ve puan tablosunda 5. sıraya yer alıyor. Galatasaray ayrıca bu altı karşılaşmada bulduğu 14 golle, şimdilik Süper Lig'in en golcü takımı ünvanını da sahip. Altı karşılaşmada Galatasaray'ın kendi kalesinde gördüğü gol sayısı ise altı.
Milan Baros, oynadığı Lig karşılaşmalarında bulduğu dört golle Galatasaray'ın en golcü oyuncusu olurken, onu üç golle Harry Kewell ve ikişer golle Shabani Nonda ile Cassio Lincoln izliyor. Fernando Meira ve Servet Çetin ise 540 dakikayla Galatasaray'ın en çok sahada kalan oyuncuları.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:17

İLGİLİ HABERLER