Gündem
  • 16.10.2021 11:44

SMS’lerden e-Devlet sayesinde kurtulabilirsiniz! İşte reklam mesajlarını engelleme yöntemi

Birçok vatandaşın korkulu rüyası olan istenmeyen gereksiz reklam mesajlarından kurtulmak. Cep telefonlarına gelen reklam mesajlarını engellemek aslında sanıldığı kadar zor değil. Bu SMS’leri engellemek için e-Devlet hesabınızdan sadece birkaç tıklama ile kurtulabilirsiniz. İşte e-Devlet üzerinden istenmeyen SMS’leri engelleme yöntemi…

Vatandaşların cevabını aradığı sorularından başında istenmeyen SMS’lerden nasıl kurtuluruz var. Bu haberimizde sadece birkaç tık ile gereksiz reklam mesajlarından nasıl kurtulabilirsiniz? Sorusuna cevap alacaksınız.

Foto - Vatandaşların cevabını aradığı sorularından başında istenmeyen SMS’lerden nasıl kurtuluruz var. Bu haberimizde sadece birkaç tık ile gereksiz reklam mesajlarından nasıl kurtulabilirsiniz? Sorusuna cevap alacaksınız.

Vatandaşların cevabını aradığı sorularından başında istenmeyen SMS’lerden nasıl kurtuluruz var. Bu haberimizde sadece birkaç tık ile gereksiz reklam mesajlarından nasıl kurtulabilirsiniz? Sorusuna cevap alacaksınız.

Foto - Öncelikle e-Devlet hesabınıza giriş yaparak, arama motoruna “ileti yönetim sistemi” yazarak, gelen ifadelerden Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi ‘ne tıklanır.

Öncelikle e-Devlet hesabınıza giriş yaparak, arama motoruna “ileti yönetim sistemi” yazarak, gelen ifadelerden Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi ‘ne tıklanır.

Foto - Mesajları engellemek istediğiniz cep telefonu numaranızın yanındaki onayları yönet butonuna basılır. Gelen sayfada kaç firmaya reklam mesajlarına onay verdiğimiz bilgisi mevcut.

Mesajları engellemek istediğiniz cep telefonu numaranızın yanındaki onayları yönet butonuna basılır. Gelen sayfada kaç firmaya reklam mesajlarına onay verdiğimiz bilgisi mevcut.

Foto - Ekranda görülen firma isimlerinin karşısında sesli arama ve mesajlar için onay ve ret butonları mevcut. Hangi firmaya onay verildiyse yeşil olarak karşımıza çıkmaktadır. Onay düzenle butonuna basarak hangi bildirimi almak istemiyorsak ayarlarını yapabilirsiniz.

Ekranda görülen firma isimlerinin karşısında sesli arama ve mesajlar için onay ve ret butonları mevcut. Hangi firmaya onay verildiyse yeşil olarak karşımıza çıkmaktadır. Onay düzenle butonuna basarak hangi bildirimi almak istemiyorsak ayarlarını yapabilirsiniz.

Foto - İleti onaylarından onay veya ret seçip kaydederek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İleti onaylarından onay veya ret seçip kaydederek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2021 11:50

İLGİLİ HABERLER