KAYNAK : Haber Vitrini
ERZURUM - Saadet Partisi (SP) Erzurum Milletvekili Aslan Polat ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin MHP'li Başkanı Mahmut Uykusuz, bir iş merkezinin açılış töreninde tartıştı.
Erzurum'da yapımı tamamlanan Korukçu İş Merkezi'nin bugün yapılan açılış töreninde karşılaşan Saadet Partisi Erzurum Milletvekili Aslan Polat ile MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Uykusuz, "Kim daha başarılı?" sorusu üzerine hararetli bir tartışmanın içerisine girdi.
Bir işyerinde oturarak çay molası verirken, Başkan Uykusuz'un, "5 yıl iktidarda kaldınız, ne yaptınız?" sorusuna sinirlenen Milletvekili Polat, yumruğu masaya vurduktan sonra ayağı kalktı ve Başkan'ı halkla yüzleşmeye davet etti. Polat, "Buyurun, çıkıp halka soralım. Sanayiciye, çiftçiye, memura herkese soralım. Allah rızası için vatandaşlara, 'Erbakan döneminden mi memnunsunuz, yoksa bu hükümetten mi?' diye soralım. Siz kim, Erbakan kim. Erbakan aklının zekatını verse bile bir MHP etmez" diye konuştu.
SP milletvekilinin bu sözleri karşısında öfkelenen Başkan Uykusuz, önündeki maden suyu şişesini devirdi ve "Seçimlerde göreceğiz. Önceden Erzurum'da 5 milletvekiliniz vardı, sonra üçe düştü. Yarın seçim olsa sıfırlayacaksınız" dedi.
İş Merkezi'nin açılışına Milletvekili Polat ve Başkan Uykusuz'un yanısıra Gümrük Müsteşarı Nevzat Saygılıoğlu, Erzurum Valisi Osman Derya Kadıoğlu, Ticaret Odası Başkanı Lütfü Yücelik ve vatandaşlar katıldı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:03