'TATLISES'İ TAMİRCİDE BULUP ÇIKARDIM!..'
İstanbul Valiliği öncülüğünde Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Öğretmenler Günü adına konser düzenlendi. Fransız şarkıcı Jean Francois Michael, Selçuk Ural, Meyra, Enbe Orkestrası eşliğinde şarkılarını söyledi.
İZMİR’DEN GETİRDİM
Özel gecede Selçuk Ural açtı ağzını yumdu gözünü. "Pek çok sanatçıda benim emeğim var" diyen Ural şunları söyledi: "İbrahim Tatlıses'i bir oto tamircisinde bulup çıkaran, Sezen Aksu'yu İzmir'den getiren benim. TRT'de 'Bizden Size' adlı bir program vardı. Oraya çıkan meşhur oluyordu, İbo'yu alıp o programa ben çıkardım. İkisi de benim sayemde şöhret oldu."
Basına da çatan Ural, "Medya maymunlarına dokunmaz" dedi. Selçuk Ural, eski gelini Sibel Can hakkında söylediği ihanet sözlerine de açıklık getirdi. Ural, "Sibel, torunlarımın anası. Hakan ihaneti her yerden gördü demek istemiştim" diye konuştu.(bugün)