Alınan bilgiye göre, Tunceli-Elazığ kara yolunun Dinar Deresi mevkisindeki saldırının ardından çevrede yapılan aramalarda, Sarı Saltuk Viyadüğü çıkışında 3 ayrı yerde düzenek kurulmuş patlayıcı tespit edildi.
Teröristlerin patlatamadan bıraktıkları gübre ile desteklenmiş ve yaklaşık 100 kilogram olduğu belirlenen patlayıcı imha edildi.
Tunceli-Elazığ kara yolunun Dinar Deresi mevkisinde, terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ilk ateşte 5 güvenlik görevlisi yaralanmıştı. Güvenlik görevlilerinin karşılık vermesi üzerine teröristler olay yerinden kaçmış, yakalanmaları için operasyon başlatılmıştı.
Bu arada, saldırıda yaralanan 5 güvenlik görevlisinin tedavileri sürüyor.
TERÖRİSTLERİN KURDUĞU 3 HAİN TUZAK İMHA EDİLDİ!..

Hızlı Özet
“Tunceli'de askeri konvoya ates açilan mevki yakinlarinda, 3 ayri noktada bulunan yaklasik 100 kilogram düzenekli patlayici imha edildi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İmamoğlu davasında Murat Kapki’den geri adım: İfadelerim uydurma
Ekrem İmamoğlu davasına tutuklu iş adamı Murat Kapki’nin mahkeme salonunda yankı uyandıran savunması damga vurdu. İddianamede "suç örgütünün reklam ayağı" olarak nitelendirilen Kapki, savunmasında tahliye umuduyla ifade verdiğini ve dosyadaki birçok suçlamanın uydurma olduğunu öne sürdü.

İstifaya götüren 'yasak aşk' dosyası yargıda! Mutlu Işıksu: O ben değildim
Adapazarı’nı sarsan "yasak aşk ve şantaj" iddiasında yargı süreci başladı. AK Parti’den ihraç istemi sonrası istifa eden Mutlu Işıksu, mahkemede şantaj dosyasındaki 40 milyon liralık detayı ve "züccaciye dükkanındaki fil" tehdidini anlattı. Karşı taraftan gelen "Elimizde başka kadınlarla olan yazışmaları da var" savunması ise duruşmaya damga vurdu.

Çarpık ilişkiler itirafı! Erkek öğrenci yarı çıplak camdan atladı!
Kastamonu'da erkek üniversite öğrencisi yarı çıplak şekilde pencereden atlayarak yaralandı. Evde bulunan araştırma görevlisi A.D. tutuklandı. Şahıs ifadesinde çarpık ilişki yaşadıklarını ve aralarında çıkan tartışma sonucu gencin aşağı atladığını söyledi.

Özel'in Özkan Yalım'la yazışmaları ortaya çıktı: Sağlam bir paketi benim arabadaki valize koy
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın itirafçı olup verdiği ek ifadede, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile WhatsApp yazışmaları yer aldı. Özel'in "Sağlam bir paketi benim arabada mavi valizin içine koyuver" yazması dikkat çekti.