Gündem
  • 11.10.2008 00:35

TOLON'A İLAÇ TEDAVİSİ YAPILIYOR

“Ergenekon” soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Orgeneral Hurşit Tolon'a, bayram öncesi hastanede yapılan muayene ve tahliller sonucunda ilave ilaç kullanımı tavsiye edildiği bildirildi.
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolon'un avukatı İlkay Sezer, müvekkilinin, önceden devam eden kalp, yüksek tansiyon ve prostat gibi sağlık sorunları nedeniyle ilaç kullanmakta olduğunu kaydetti.
Emekli Orgeneral Tolon'un bayram öncesi Kocaeli Devlet Hastanesinde kontrol amaçlı muayene edildiğini, çeşitli tahliller yapıldığını ifade eden Sezer, muayene ve tahliller sonucunda kendisine ilave ilaç kullanımı tavsiye edildiğini aktardı.
Sezer, ilaç kullanımı sonrasındaki muayene ve tahlillerin ardından ne yapılacağına doktorların karar vereceğini bildirdi.
Bazı basın yayın organlarında “Tolon'un çürük raporu peşinde olduğu” yönünde haberlere yer verildiğini kaydeden Sezer, “bu haberlerde yer alan ve sağlık raporu olduğu iddia edilen belgelerin gerçek olmadığını, düzmece olduğunu” söyledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER