Spor
  • 25.6.2014 15:17

Trabzonspor, 'Yabancıları şölenle açıklayacağız'

TRABZONSPOR Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, yabancı oyuncu transferi konusundaki temaslarını sürdürdüklerini belirtti, "Yabancı oyuncularımızı şölenle açıklayacağız" dedi.

"İSİMLERİ VEREMEYİZ"

Başkan Yardımcısı Uzunay, yabancı futbolcu transferi konusunda görüştükleri isimleri şu an için açıklamayacaklarını vurgularken, "Kadromuzdaki yabancı oyuncuların başka takımlara transferi konusunda da görüşmeler yapıyoruz. Bir taraftan da transfer etmek istediğimiz yabancı oyuncularla temas halindeyiz" diye konuştu. Ali Uzunay, yerli oyuncu transferinde ise önemli aşama kaydettiklerini ifade ederken de şunları söyledi:

"ADEM'LE İSHAK GÜNDEMİMİZDE"

"Kadromuzu geçtiğimiz sezon oynadıkları futbolla büyük beğeni toplayan yerli oyuncularla takviye ediyoruz. Kasımpaşa'dan Adem Büyük de transfer gündemimizde yer alan bir oyuncu. Ancak kulübünün talep ettiği şartlar ağır. Eğer şartlar uygun olursa transferi gerçekleşir. Kardemir Karabükspor'dan İshak Doğan da gündemimizde olan isimlerden biri. Kadromuz şu an için genişledi ancak gelecek olan teknik direktörün raporu doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapılacak."

SLİMANİ İÇİN SON TEKLİF

Fransız Betafimbi Gomis'i elinden kaçıran Trabzonspor'un Marsilyalı Andre Pierre Gignac ve Sporting Lizbon takımından İslam Slimani için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. İki futbolcunun kulüplerinin de yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan bordo mavililerin, özellikle İslam Slimani için kulübüne son bir teklif daha yapacağı belirtildi. Dünya Kupası'nda Cezayir milli takımıyla iyi bir performans sergileyen Slimani'nin bonservisi için Sporting Lizbon Kulübü, ilk görüşmede 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep etti.

WERNER BİSKUP VEFAT ETTİ

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Werner Biskup hayatını kaybetti. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "1988-89 sezonunda bordo mavili takımımızı çalıştıran Alman teknik direktör Werner Biskup'un 72 yaşında hayata veda ettiği haberini, büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Werner Biskup'un başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerine ve futbol dünyasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

KAZIM KOYUNCU İÇİN ANMA MESAJI YAYINLANDI

Bordo mavili kulüp ayrıca 25 Haziran 2005 tarihinde hayatını kaybeden Trabzonsporlu sanatçı Kazım Koyuncu için de, "Trabzonspor sevdalısı sanatçı Kazım Koyuncu'yu saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" mesajını yayınladı.
Yunus Emre SEL / TRABZON (DHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:54

İLGİLİ HABERLER