Spor
  • 18.7.2009 00:25

TRABZON'UN HOCASI HAYRAN KALDIĞI FENERLİ FUTBOLCUYU İSTEDİ

Sadri Şener, Broos'un CD'den izleyip hayran kaldığı Uğur Boral için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulundu.

Avrupa, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda zirve mücadelesi yapmayı hedefleyen Trabzonspor, Fenerbahçe'nin sol kanattaki milli oyuncusu Uğur Boral'ın peşine düştü. 

Takıma takviye yapılmasının şart olduğunu her fırsatta dile getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, bordo-mavili ekibin geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığı maçların CD'lerini izlerken hayran kaldığı sarı-lacivertli futbolcunun alınmasını istedi. Belçikalı hocadan gelen bu talep üzerine başkan Sadri Şener, transfer koşullarını görüşmek için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulundu. Fenerbahçe yönetiminden "Uğur Boral'ı satmayı düşünmüyoruz" cevabı gelince konu askıya alındı.

Milli yıldızı, takımında görmeyi kendisi de çok isteyen Şener'in, yarın bu transferi Belçikalı hoca ile bir kez daha masaya yatırmak üzere asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve ikinci başkan Necmettin Aytekin'le birlikte Hollanda kampına gideceği öğrenildi.

Şener'in, Broos'un Uğur'un transferinde ısrarlı olması halinde Fenerbahçe'nin kapısını bir kez daha çalacağı ifade edildi. Kampa yapılacak görüşme sırasında Hırvat Marco Babiç, Fransız futbolcu Rothem ve Song ile takası gündemde olan Broos'un eski öğrencisi Belçikalı Vanden Borre konularının da ele alınacağı ve 1 Eylül'de bitecek transfere kadar yeni bir yol haritası çizileceği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER