Gündem
  • 29.7.2008 12:46

TUNCAY ÖZKAN PATLAMA YERİNİ ZİYARET ETTİ, OLAY ÇIKTI

Tuncay Özkan'ın patlamanın olduğu Menderes Çıkmazı'nı ziyareti sırasında bir vatandaşın, "Sizin yüzünüzden oldu" demesi üzerine ortam bir anda gerildi. Esnaflar ve Özkan taraftarları arasında yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Çevik Kuvvet polisinin devreye girmesi ve iki grup arasına hat çekmesi ile olaylar büyümeden önlendi.

Güngören'de patlamanın meydana geldiği Menderes Caddesi Çıkmazı'na gelen Tuncay Özkan, bir grup esnaf tarafından protesto edildi. "Biz kaç kişiyiz" platforumu üyesi yaklaşık 200 kişi ellerinde taşıdıkları, "Teröre Hayır' pankartlarıyla Güven Mahallesi İnönü Caddesi boyunca yürüdü. Menderes Caddesi'nin başına doğru, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Güngören vatanına sahip çık, Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde slogan atarak yürüyen grup polis eşliğinde patlamanın meydana geldiği noktaya yöneldi.

Bu sırada Tuncay Özkan da yaklaşık 50 kişiyle yürüyüş yapan gruba dahil oldu. Patlamanın olduğu noktada vatandaşlarla konuşan Özkan bir grup esnaf tarafından protesto edildi. "Sizin yüzünüzden" diye bağıran esnafın üzerine grup saldırmak istedi. Bu sırada yaşanan karmaşayı çevik kuvvet ekipleri araya girerek engelledi.

Grup ile protestocu esnaf arasında adeta etten duvar ören polis karmaşayı kısa sürede önledi. Yaklaşık 1 saat Menderes Caddesi Çıkmazı'nda vatandaşlarla sohbet eden Özkan grupla sloganlar eşliğinde patlamanın olduğu yerden ayrıldı.

(STAR GAZETE)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER