Spor
  • 24.8.2009 13:25

TUNCAY ŞANLI İÇİN KRİTİK GÜN

Middlesbrough ile masaya oturup, Fener'e geri dönmek için resmen izin isteyecek.

Milli futbolcu, kulübü Middlesbrough ile masaya oturup, Fenerbahçe'ye geri dönmek için resmen izin isteyecek.

Uzun zamandır Fenerbahçe’ye dönmesi gündemde olan Tuncay Şanlı’nın durumu, nihayet çözüme kavuşuyor. Championship’te forma giymek istemeyen milli futbolcu, bugün Middlesbrough Yönetimi’ne başvurup, bir yıllığına kiralanmasını talep edecek. İngiliz ekibi yöneticilerinin, Tuncay’ın bu isteğine olumlu yaklaşması bekleniyor.

‘Bir sakatlık olmasın’

Çünkü teknik direktör Southgate’in şu ana dek oynanan 3 maçta ortaya koyduğu tutum, Middlesbrough’un yıldız oyuncuyu bu sezon satmak veya kiralamak düşüncesinde olduğu yönünde ipuçları verdi. Southgate, ilk maçta şans vermediği Tuncay’ı, diğer iki mücadelede de yedek soyundurup, oyuna sonradan aldı. Genç hocanın bu tavrının, “Tuncay nasılsa ayrıla- cak. Şimdiden onsuz oynamaya alışmalıyız” düşüncesinden kaynaklandığı, ayrıca yaşayacağı bir sakatlığın onun transferine engel olmasını istemediği iddia edildi.

Southgate, Doncaster maçında oyuna sonradan girip golünü atan Tuncay’a övgüler yağdırırken, “10 gün içinde hem kulübümüz hem de ülkesi için 3 gol attı. Bunu başarması, Tuncay’ın ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gösteriyor” dedi. Tüm bu gelişmelerden sonra gözler yıldız oyuncunun bugün yönetimle yapacağı görüşmeye çevrildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER