KAYNAK : Haber Vitrini
İSTANBUL - TÜRKİYE: - MKE patladı (M 48 tanklarını başarıyla modernize eden Makine ve Kimya Endüstrisi, M 60 ihalesinin kendilerine verilmemesine kırgın)
- Nihayet güneş açıyor - İşsizlere kötü haber - Kalp krizine kök hücre - Şaron, kana doymuyor
SABAH: - Lara'nın okulunda ikinci intihar (Satanist kurbanı Lara Falay'dan 3 ay sonra yine Üsküdar Amerikan Koleji'nde okuyan Uğur Göğüş ölüme atladı)
- Rant sağlamak için okul yaktı - İsrail askeri, Türk vekillere silah çekti - Devlet bizim kadar kemerleri sıkmadı
MİLLİYET: - Yılmaz Bey'in bahaneleri (Yılmaz Karakoyunlu, başarılı bürokrat Uğur Bayar'ı 'Yanlış bilgiler veriyor' diye görevden aldı. Oysa işin perde arkası çok farklıydı)
- Harita skandalı - Cumhurbaşkanı 'tahsilatı' sordu - Uğur ölüme atladı - Meslektaş kurbanı mı?
HÜRRİYET: - Cihat bildirisinde Erbakan imzası (HAMAS, Hizbullah ve Müslüman Kardeşler gibi radikal İslamcı örgütlerin, Filistin için cihat ilan edilmesini isteyen bildirisini Necmettin Erbakan da imzaladı)
- Yılmaz - Baykal Cimbom savaşı - Yugoslavya ile yeni dönem
YENİ ŞAFAK: Katliama doymuyor (Filistin'de katliam sürerken, tepkilere aldırmayan İsrail 'Operasyona devam' kararı aldı)
- Rahşan Hanım biletini kesti - Şimdi sıra Yücelen'de - Şaron'a göz yummak insanlık suçu - İsrail'i kurtardık MKEK'i batırdık
AKŞAM: - Sansüre karşı karartma eylemi (RTÜK Yasa Tasarısı'nın yasakçı zihniyetine karşı, tepkiler çığ gibi. Gazete, TV ve interneti boyunduruk altına alacak tasarıya siteler ekran karartarak cevap verdi)
- Yılmaz'dan Ecevit'e soykırım uyarısı - Demirel verdi Danıştay geri aldı - Süper enflasyon hırsızı sevindirdi
YENİ MESAJ: - Şaron meydan okudu (Küresel aktörlerin sözde uyarılarından cesaret alan Kasap Şaron 'Operasyonlarımız sürecek' dedi)
- Oto piyasası tepetaklak - Tank ihalesi dava konusu oldu - KOBİ'ler iflasa terkedildi
YERİ ASYA: - Pişkinliğin böylesi (Yasakçı Bakan Bostancıoğlu'nun, hakkında Meclis soruşturması açılması kararını değerlendirirken, 'Aleyhimde 276 oy çıksaydı da istifa etmezdim. Görevimi ihmal ettiğimi düşünmüyorum. Daha ciddi bir şekilde aynı yola devam edeceğim" diye konuşması pişkinlik olarak yorumlandı)
- İnternette RTÜK isyanı - AİHM Başkanına açık mektup - MHP üzgün, ANAP destekçisi
MİLLİ GAZETE: - Halinizden utanın (SP'li Pamukçu, Türkiye'nin savunmasını İsrail'e endeksleyenlere sert çıktı)
- İsrail, Cenin'de katliam yaptı - AİHM Başkanı'na zulüm mektubu - Bostancıoğlu'na Yüce Divan yolu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 16:26