Asayiş
  • 23.7.2008 13:40

TURŞU BİDONUNDAN ESRAR ÇIKTI!

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Taşlıpınar köyünde yetiştirdikleri kubar esrarı satmak isteyen üç kişi ile alıcı gibi davranarak bağlantıya geçti.

Yapılan görüşmelerin ardından buluşma noktası olarak belirlenen Gencek beldesine giden Jandarma ekipleri, bir turşu bidonunun içindeki 2.5 kilogram kubar esrarı satmaya çalışan Abdullah O. (35), Fevzi Ş. (36) ile Hasan C'yi (22) yakaladı.

Zanlılardan Abdullah O'nun evinde yapılan aramada 400 gram Hint keneviri tohumu, Fevzi Ş'nin evinde ise 500 gram toz esrar ele geçirildi.

Jandarmadaki sorgularının ardından Beyşehir Adliyesine getirilen zanlılardan Fevzi Ş'nin annesi olduğu öğrenilen Şerife Ş, adliye girişinde oğlunun yüzüne tükürdü.

Anne Şerife Ş, oğluna bağırarak, ''Boyun devrilsin, şimdi çocuklarına kim bakacak?'' diye tepki gösterdi.

Üç zanlı çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:39

İLGİLİ HABERLER