Spor
  • 31.8.2007 12:08

UEFA'DA MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ

UEFA Kupası'nda 1. tur maçlarının kura çekimi bugün Monaco'da yapılacak. Grimaldi Forum binasında gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 14.00'de başlayacak. Kura sonucu, 2. ön eleme turunda Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor'un da rakipleri belli olacak.

UEFA Kupası'nda 1. tur maçları 20 Eylül ve 4 Ekim'de yapılacak. Turu geçecek takımlar, gruplarda mücadele etme hakkını kazanacak. Kuraya Galatasaray seribaşı, Kayseri Erciyesspor ise ikinci torbadan katılacak.
UEFA’da gruplara kalma yolunda Aslan’ın önünde artık tek bir engel kaldı. Kuraya seri başı olarak katılacak olan Galatasaray’ı zayıf rakipler bekliyor Monaco’da çekiliyorİkinci ön eleme turunda Hırvat ekibi Koprivnica’yı her iki maçta da yenerek eleyen Galatasaray’ın yeni rakibi bugün belli oluyor. Fransa’nın Monaco kentinde saat 14.00’te başlayacak olan kura çekiminde seri başı olacak Cim Bom’u fazla zorlamayacak ekipler bekliyor.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

Kopenhag
Litex Lovech
Toulouse
D.Zagreb
Panionios
Leiria
OB Odense
Groningen
Nürnberg
S.Liege
Belenenses
P.Ferreira
Boleslav
Bratislava
Aris
Twente
G.Grodzisk
Valerenga
L.Sofya
Aberdeen
Rapid Wien
Zürih
Metalist
Midtjylland
Salzburg
Sion
Larissa
Aalborg
Brann
Anorthosis
Elfsborg
AIK Stockholm
Sarajevo
Helsingborg
Hammarby
Hacken
Tampere
Rabotnicki
BATE Borisov


Erciyes'e Zorlu Rakipler

Kayseri Erciyesspor ise seribaşı olmadığı kurada Ajax (Hollanda), Real Zaragoza (İspanya), Sochaux (Fransa), Braga (Portekiz) veya Fiorentina (İtalya) gibi zorlu takımlardan biriyle eşleşecek.



Milliyet
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER