Dünya
  • 8.10.2008 02:33

ÜNLÜ YILDIZ'DAN RUJLU PİTBULL'A ŞOK SÖZLER!..

Fransız sinemasının eski yıldızlarından ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot, kendini rujlu pitbula benzeten ABD başkan yardımcısı adayı Sarah Palin’e "Lütfen kendinizi köpeklerle kıyaslamayın. Emin olun hiçbir pitbull, hiçbir köpek, hiçbir hayvan sizin kadar tehlikeli olamaz" dedi.
Palin’e hitaben kaleme aldığı açık mektupta, "Umarım seçimi kaybedersiniz çünkü bu durumda dünya kazanır" diye beddua da eden Bardot, Cumhuriyetçi adaya şöyle seslendi: "Hanımefendi, küresel ısınmada insanoğlunun sorumluluğunu inkar ederek, insanların silahlanması uğrunda mücadele vererek, insanı şaşkınlığa garkeden ahmakça açıklamalar yaparak kadınların yüz karası oldunuz... Siz tek başınıza tam bir çevre tehdidi ve felaketisiniz..."
Son dönemde hayvan hakları savunucusu olarak ün kazanan 1960’ların seksi yıldızı Bardot, Sarah Palin’in kuzey kutbunda petrol sondajı yapılmasını savunduğunu ve küresel ısınma yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kutup ayılarının korunması fikrine itiraz ettiğini hatırlattı ve "Bütün bunlar, sizin sorumsuzluğunuzu ve hayvan hayatını koruma veya en azından ona saygı gösterme beceriksizliğinizi gözler önüne seriyor" ifadesine yer verdi. (HÜRRİYET)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:38

İLGİLİ HABERLER