Gündem
  • 21.5.2024 13:11

Yapay Saksı Bitkisi Uygulaması

Yapay saksı bitkileri günümüzde her alanda mevcut. Gerçek çiçekleri aratmayan yapay bitki ve çiçekler, saksı bulunan her alana uygulanabilir. Modern Dekor Adana yapay bitki ve çiçek en uygun fiyat hizmeti sunarak, profesyonel ekibi ile kişiye özel olarak uygulama yapıyor. Yüzlerce çeşit bu yapay bitkiler uygulandığı andan itibaren doğanın tüm atmosferini alanınıza yansıtacağına eminiz. 2024 yılında trend dekorlar arasında yer alan yapay saksı bitkisi uygulamaları birçok alana yapılıyor. Doğanın atmosferini, ambiyansını ve canlılığını alanınıza taşımaya hayır demezsiniz diye düşünüyoruz. Uzun yıllar boyunca ilk canlılığını koruyan yapay saksı bitki ve çiçekleri hem ekonomik açıdan hem de görsel açıdan yoğunlukla tercih ediliyor.

 

 

Neden Yapay Saksı Bitkisi Tercih Etmeliyim?

Günümüzde betonlaşan şehir hayatı ve doğal alandan uzak yaşamamız alanınıza doğayı getiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Modern Dekor Adana yapay çiçek saksı bitkileri uygulamasında kullandığı tüm ürünler A sınıfı ürünlerdir. Bu sayede uzun yıllar boyunca ilk görüntüsü gibi kullanmaya devam ediyorsunuz. Yapay saksı bitkisi tercih etmeniz için çok fazla sebep var. Her saksıya ve her alana yapılabilir. Gerçek görüntüsü ile doğanın sunduğu canlı bitkileri aratmadığı için daha huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı sağlıyor. Yüzlerce çeşit bitki içerisinden alanınıza ve konseptinize uygun olanlar alanınıza aranjman edilerek işlenir ve doğa harikası ile huzurlu bir alan yaratırsınız. Peki hangi alanlara yapay saksı bitkisi yapılabilir? Bazı alanları sizler için sıraladık;

Cafe

Restoran

Alışveriş Merkezi

Düğün Salonu

Kır Bahçesi

Çay Bahçesi

Güzellik Merkezi

Kuaför

Giyim Mağazası

 

 

Yapay Yapay Saksı Bitkisi Bakımı Nasıl Yapılır?

Yapay saksı bitkisi temizliği gerçek ve canlı çiçeklere göre bakımı daha kolaydır. Canlı çiçekler gibi suya, gübreye ve havaya ihtiyaçları yoktur. Bu nedenle bakım konusunda en pratik ürünlerin başında yer alır. Herhangi bir temizlik bezi ya da ıslak mendile gerek bulunmuyor. Özel spreyi sayesinde yapay çiçek üzerinde bulunan tozu dokunmadan atabilirsiniz.

 

 

Yapay Saksı Bitkisi Fiyatları

Günümüzde her alanda yapay çiçekleri görebiliyoruz. Evimizde dahil her alanda bizleri büyüleyen yapay çiçeklerin kullanım alanları da bir hayli fazla. Modern Dekor Adana ucuz yapay çiçek hizmeti veriyor. Uygulama yapılacak alanın ya da saksının ölçülerine ve bitkinin modeline göre fiyatlarda farklılık gösteriyor. Fakat Modern Dekor uygun fiyat hizmeti verirken alanlarınıza en uygun uygulama tasarımını da sizlere sunuyor.

Güncellenme Tarihi : 21.5.2024 13:12

İLGİLİ HABERLER