Asayiş
  • 19.10.2012 15:55

Yaralı ördeği kurtarmak isterken boğuldu!..

Manisa'da meydana gelen boğulma olayı sonrası hayatını kaybeden gencin ailesi sinir krizi geçirdi.

MANİSA’nın Gölmarmara İlçesi’nde, derede gördüğü yaralı ördeği kurtarmak için suya giren 17 yaşındaki Atakan Zeybek, boğuldu.

Dün saat 16.00 sıralarında, Çam Köyü Mevkisi’ndeki Selim Deresi’nde gördüğü yaralı ördeği kurtarmak için suya giren Atakan Zeybek, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Etraftakiler Zeybek’in bir süre sonra suda kaybolduğunu görüp durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri Manisa Acil Afet Durum Müdürlüğü’nden yardım istedi. Sualtı Suüstü Arama Kurtarma Ekibi’nde görevli 5 arama kurtarma teknisyeni ve şube müdürü Şinasi Yılmaz, 2 araç ile olay yerine geldi. Dereye giren ekipler, Zeybek’in cansız bedenine ulaştı. Zeybek’in cesedi jandarma ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Akhisar Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:08

İLGİLİ HABERLER