
YENİ İÇİŞLERİ BAKANI LACİVERT TAKIM ALDI!..
SİNAN ERDOĞAN - MUSTAFA ÇETİN
KAYSERİ - İçişleri Bakanlığı'na Kayseri Valisi Osman Güneş'in atanmasının ardından Kayseri'de hareketli saatler yaşandı.
Haberin alınmasının ardından Kayseri Valisi Osman Güneş'e İl Özel İdare Sekreteri Mustafa Atsız ve Valilik Özel Kalem Müdürü Kadir Şimşek tarafından bir mağazadan 4 takım elbise getirtildi. Yeni Bakan Güneş, bunlardan siyah ve lacivert takımı beğenerek diğerlerini geri gönderdi.
Bu arada yeni Bakan Osman Güneş'e tebrik telefonları geldiği öğrenilirken, Güneş'in bu kararın sürpriz olduğunu belirttiği öğrenildi. Kayseri Valisi Osman Güneş'in İçişleri Bakanı olarak atanmasını duyan Kayseri bürokratları da vali konağına gelmeye başladı. Yeni İçişleri Bakanı Osman Güneş'in yerine ise Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul'un görev yapacağı belirtildi.