FUAD A. MALİKOĞLU
MOSKOVA - 'Yeryüzünün en güçlü çoçuğu' olarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na geçen Moskovalı Bryus Hlebnikov'un Türkiye'ye gelmeye hazırlandığı açıklandı.
Bryus Hlebnikov'un annesi Nelli Hlebnikova'nın yaptığı açıklamaya göre Bryus, Türkiye'ye bir televizyon proğramına katılmak için gelecek.
6 yaşından itibaren ''Uşu'' ile ilgilenmeye başlayan Bryus Hlebnikov, 9 yaşından itibaren dünya rekorları kırmaya başladı. Bir ton ağırlığında otomobili çekerek ilk rekorunu kıran Bryus, en son Batumi şehrinde 105 ton ağırlığında gemiyi saçları ile 27 metre çekerek bir rekora daha imza attı.
Guinnes Rekorlar Kitabı'nda Brus'un 22 değişik rekoru kayıtlı. Şu anda 13 yaşında olan Bryus Hlebnikov, Moskova'da annesi ile birlikte yaşıyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:49