
YILBAŞI EĞLENCESİNE GİDERKEN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI...
ABDULLAH COŞKUN
ADANA - Adana'da yılbaşı eğlencesine gitmek için arkadaşlarını bekleyen bir şahıs uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan İlçesi Denizli Mahallesi 1 Sokak'ta meydana geldi. İsa Coşkun (30) yılbaşı kutlaması için evinin civarındaki bir kahvehanenin önünde arkadaşlarını beklerken, bir otomobilden inen 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.
İsa Coşkun karın bölgesinden ve boğazından aldığı 6 mermi ile ağır yaralanarak, yakınları tarafından Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Coşkun'un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Müslüm ve Veysi isimli şahıslar ise olayı ardından kayıplara karıştı. Polis silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Olay ile ilgili geniş çapta soruşturma sürüyor.