Yaşam
  • 19.11.2006 00:54

YILIN DÜĞÜNÜNE KATILANLARDAN DEDİKODU YAPMAMALARI İÇİN 1 MİLYOR DOLARLIK SÖZLEŞME İMZALATILDI

Masal gibi düğüne katılan konuklara, 'suskunluk sözleşmesi' imzalatıldı. Düğünle ilgili konuşan 1 milyon dolar ceza ödeyecek
İtalya'nın başkenti Roma yakınlarındaki Bracciano'da bulunan tarihi şatodaki Tom Cruise, Kate Holmes düğününe, Jennifer Lopez, John Travolta, Jim Carrey, Brooke Shields, Brad Pitt, George Clooney, Angelina Jolie, Russell Crowe, Will Smith yönetmen Steven Spielberg, İngiliz futbolcu David Beckham ve eşi Victoria gibi ünlüler katıldı.

5.5 MİLYON EURO
Düğüne katılan Hollywood ünlüleri 'suskunluk sözleşmesi' imzalıyor. Düğünle ilgili basına demeç veren veya dedikodu yaparak kuralları bozan kişi, 1 milyon dolar ceza ödeyecek. Yalnızca şatoyu 1.5 milyon Euro'ya belediyeden kiralayan Tom Cruise'a düğün, 5.5 milyon Euro'ya mal oldu. Düğünün televizyon yayın hakları 1.5 milyon Euro'ya, adı açıklanmayan bir kanala satıldı.

TARİKAT GELENEĞİ
Ünlü çiftin nikahı, üyesi bulundukları Scientology tarikatı geleneklerine göre kıyıldı. Nikahın iki versiyonu var. Birincisi, yüzüğün 'devamlılık' sembolü olduğu 'Çifte Yüzük' töreni. İkincisi geleneğe göre damada; kızların giysiye, yemeğe ve şefkate ihtiyacı olduğu hatırlatılarak geline bunların ifadesi olarak bir tava, bir tarak ve belki de bir kedi vermesi isteniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:12

İLGİLİ HABERLER