Gündem
  • 16.11.2007 17:14

17 YAŞINDAKİ TÜRK GENCİ LONDRA'DA ESRARENGİZ BİR CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Cinayetin, Londra’nın kuzeyinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı Stoke Newington semtinde çarşamba akşamı işlendiği bildirildi.
      Evinin yakınında bir duvarda oturup cankurtaran olarak başvuracağı işyeriyle ilgili formları doldurduğu sırada sırtından tabancayla vurulduğu belirtilen Ethem Çelebi’nin cesedinin ailesi tarafından bulunduğu bildirildi.
      Akşam saatlerinde duydukları silah sesleri üzerine dışarı çıktıklarını ifade eden Çelebi’nin yakınları, Royal London Hastanesinden gelen sağlık ekibinin gencin yaşamını kurtarmak için yaklaşık bir saat çaba harcadığını, ancak onu yaşatmayı başaramadığını söyledi.
      Kuzey Londra’daki Leyton kulübünde futbol oynadığı ve gelecek vaat eden bir futbolcu olduğu belirtilen Ethem’in, halen son "single"ıyla pop listelerinde birinci sırada bulunan pop şarkıcısı Leona Lewis’in de yakın arkadaşı olduğu ve genç şarkıcının Ethem’in ölüm haberiyle büyük sarsıntı geçirdiği kaydedildi.
      Ethem Çelebi’nin anne-babasının durumunun çok kötü olduğu ve kimseyle görüşmek istemediği de bildirildi.
      Bu arada bu sabah aileye ulaşmak isteyen Türk gazeteciler, ölen gencin oturduğu sokağı iki taraftan kapatan ve kimsenin geçişine izin vermeyen polisin engeliyle karşılaştı. Polis yetkilileri, olayla ilgili delil araştırması ve olay yeri incelemesinin sürmesini gerekçe gösterdi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER