Sağlık
  • 22.6.2020 14:43

5 Basit Adımda Yüz Maskesi Uygulayın

5 Basit Adımda Yüz Maskesi Uygulayın

Adım 1:

Ortalığı karıştırmaya hazır olun. Küvette dinlenirken yüz maskesi uygulayacaksanız, dağınıklıktan endişe etmenize gerek yok. Yüzünüzü, boynunuzu ve boğazınızı kaplayabilir ve sadece rahatlayabilirsiniz. Banyo yapmak için vaktiniz yoksa, saçınızı yüzünüze yakın olmayacak şekilde geri çekmek için zaman ayırın. Kirlenmesinden endişe duymayacağınız kıyafetler giydiğinizden emin olun. Muhtemelen bir maske kullandığınızda biraz karışıklık yaşarsınız. Ama çok eğlenceli.

Adım 2:

Her zaman yeni temizlenmiş bir yüzle başlamanızı öneririm. Maskenizi uygulamadan önce tüm yüzey kirlerini, yağları ve makyajı temizlemek için günlük cilt temizleyicinizi kullanın. Bu, yüz maskenizin sunmak için tasarlandığı tüm avantajları almanıza yardımcı olacaktır.

Adım 3:

Nemli eller kullanarak maskenizi doğrudan nemli cildinize uygulayın. Unutmayın, bir nedenle yüz maskesi denir. Yüz maskesi takılırken maske takıyormuş gibi görünmelisiniz. Maskeyi asla doğrudan cildinize sürmeyin. Bir cupcake buzlanma gibi uygulanmalıdır. Göz bölgesinden kaçının, burun deliklerinizi açık tutun ve maskeyi yüzünüzden, boynunuzdan ve boğazınızdan aşağı doğru uzatın. Genç görünümlü bir yüz ve eski bir kırışıklık boynundan daha kötü bir şey değil mi? Boynunuza daima yüzümün bir uzantısı olarak davranın.

4. Adım:

Bekleyin. Bu 10 dakikayı rahatlamak, saçınızı şekillendirmek, e-postanızı kontrol etmek için kullanabilirsiniz - ne isterseniz. Sadece zaman konusunda vicdanlı olun ve talimatları izleyin. Talimatlar 15 dakikaya kadar bırakmanız gerektiğini söylüyorsa, yapmanız gereken budur. Yüz maskenizi 20 veya 30 dakika açık bırakmayın. Ürün avantajları kullanım talimatlarına bağlıdır. Onları tam olarak takip ettiğinizden emin olun.

Adım 5:

Yüz Maskesini çıkarma zamanı geldi. Maskeler cildinize yapışacak şekilde tasarlanmıştır. Kaldırırken çok kaba olmayın. Maskeyi yavaşça yıkamak için bol su ve bir yıkama bezi kullanın. Ovalamayın, cildinizi havluyla kurulayın.

Bir maske kullanmak söz konusu olduğunda bundan daha kolay olamaz.

Mutlu Yüz Maskesi Deneyimi için En İyi İpuçları

Güzellik İpucu 1:

Yüz maskenizi uygulamadan önce, göz çevresine az miktarda göz jeli veya göz kremi sürün. Bu, bu çok hassas alanı dehidrasyondan korumaya yardımcı olacaktır.

Güzellik İpucu 2:

Yüz maskesi maskeniz kuruduğunda ve çıkma zamanı geldiğinde, yüzünüzün üzerine ılık, ıslak bir bez koyun ve birkaç saniye cildinize tutun. Yüz maskesini gevşetmek ve cildinizden çözmek için bunu birkaç kez tekrarlayın. Bu uç, durulama işlemini cildiniz için çok daha kolay ve yumuşak hale getirecektir.

Daha önce yapmadıysanız bile şunu bilin, herkes cilt bakım rejimine maskeleme yapmalıdır. Günde sadece birkaç dakika boyunca cildinizde görebileceğiniz ve hissedebileceğiniz gözle görülür bir dönüşüm geçirecektir.

Güncellenme Tarihi : 22.6.2020 14:49

İLGİLİ HABERLER