Spor
  • 23.8.2018 11:40

Abdülkadir Ömür 80 milyon euro

Abdülkadir Ömür için daha önce 12 milyon euro ve 4 oyuncu, daha sonra 16 milyon euro ve 2 oyuncu teklif eden Benfica’dan son bir teklif geldi.

Portekiz ekibi bu rakamı 18 milyon euroya çıkardı. Bir sonraki satıştan da yüzde 10 vermeyi teklif etti. Trabzonspor yönetimi ise bir sonraki satışta yüzde 25’ten vazgeçmeyeceğini iletti. Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminin Abdülkadir’i vermesi durumunda Benfica’nın sözleşmesine 80 milyon euroluk satın alma bedeli koyduracağı öğrenildi. Bu sebeple Trabzon, sonraki satıştan pay hakkını kesinlikle almak istiyor. (Akşam)

'İyi çalışır ve doğru yönlendirilirse Modric'i bile geçer..'

FIFA menajeri Mithat Halis, U19 Avrupa Şampiyonası'nda izlediği Trabzonspor'un yıldız oyuncularından Abdülkadir Ömür hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Halis çarpıcı ifadeler kullandı

'Abdülkadir, Modric'i geçer..'

"Abdülkadir dün çok önemli işler yaptı. 3-4 kez top kazandı ve hızlı bir oyuncu. Orta sahada oynarsa ve hızından faydalanırsak iyi olur. Benfica'ya transferi söz konusu olabilir. Gitmemesi faydalıdır, bu sene orta sahada oynaması lazım. İyi çalışır ve doğru yönlendirilirse Modric'i bile geçer"

'Beşiktaş'ın aldığı oyuncu Güven Yalçın yine iyi oyuncu'

"D.Zagrep ve U-17 ile U-19 dönemlerinden beri takip ediyorum Modric'i ve o zamanki hali şu an oynayan Abdülkadir kadar değildi. İngiltere maçında Abdülkadir biraz daha fazla öne doğru giderek hamle yaptı. Beşiktaş'ın aldığı oyuncu Güven Yalçın yine iyi oyuncu. İngiltere karşısında ezilmedi ve sağ bekimiz Mert iyi oyuncu yine B.Münih takımına gitti. Abdülkadir'in tabii ligde oynaması çok önemli."

Güncellenme Tarihi : 23.8.2018 11:42

İLGİLİ HABERLER