Gündem
  • 1.5.2007 00:02

AK PARTİ MERKEZ YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ

DEVLET ARIK
ANKARA  - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Kurul, Anayasa Mahkemesi'nin kararı açıklanıncaya kadar herhangi bir açıklama yapmama kararı aldı.


AK Parti Genel Merkezi'nde saat 19.00'da başlayan toplantı 2.5 saat sürdü. Toplantının ardından AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, partinin 287. MYK toplantısında parti politikaları açısından iç ve dış, ekonomik ve sosyal gelişmelerin ele alındığı belirtildi. Açıklamada, "Ayrıca cumhurbaşkanlığı seçim süreci de toplantımızda değerlendirilmiş olmakla birlikte, Anayasa Mahkemesi'nde devam etmekte olan yargı süreci açısından bu konuda bir açıklama
yapılmayacaktır" denildi.


Başbakan Erdoğan, MYK toplantısının ardından cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül ve bazı bakanlarla bir araya geldi. Parti kurmaylarının da katıldığı toplantıya Gül'ün yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Abdüllatif Şener, Devlet Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katıldı. Bakan Gül, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde gazetecilerin "Olağanüstü bir durum mu var?" sorusu üzerine, "Hayır, normal bir şey" yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:38

İLGİLİ HABERLER