Gündem
  • 30.3.2012 18:00

AKP'li Metiner o tokadı böyle savundu

     Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Metiner, Genel Kurul'daki görüşmelerde, Ağbaba'nın kürsüyü terk edip hakarette bulunarak üstüne yürüdüğünü anlattı. CHP'li Ağbaba'nın hem hakaret ettiğini hem üzerine yürüdüğünü hem de şiddete uğradığını söylediğini anlatan Metiner, ''İyi ki görüntüler var. Görüntüleri herkes izlesin. Kürsüyü bırakıp koşturan kim- Nahoş bir durum. Türkiye toplumundan özür dilemem gerekiyorsa dilerim ama CHP'nin faşizmine ne Meclis'te ne de sokaklarda teslim olacaklardan değiliz'' dedi.
     Metiner, bundan sonra kendisinden yana bir gerginliğin olmayacağını, ancak kimsenin tehdidine boyun eğmeyeceğini belirterek, ''Kendisi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Herkes kendine yakışanı yapar'' dedi. Metiner, başka bir soru üzerine, kendisinin de her milletvekili gibi laf atması gerektiği yerde laf attığını, ancak bunların hakaret niteliğinde olmadığını söyledi.
     Mehmet Metiner ayrıca, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın da ''Metiner'de bir arıza var'' ifadesini kullandığını belirterek, ''Sevgili Şandır arıza arıyorsa, öncelikle kendisinde arasın'' dedi.
     Metiner, Genel Kurul'da yaşanan söz konusu tartışmayla ilgili yazılı açıklama da yaparak, tartışmaya Ağbaba'nın yol açtığını belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER