Asayiş
  • 6.9.2013 19:58

Aman sıkı tutun, düşmesin!

ZONGULDAK'ta, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobil, alttaki evin 5 metrelik boşluğuna düşmek üzereyken yan durdu. Çevredeki vatandaşlar ve kurtarma ekipleri, otomobili düşmemesi için elleriyle tutarken, 1.20 promil alkollü sürücü yaralı kurtarıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Kozlu Beldesi'nde Güney Mahallesi Güvercin Sokak'ta meydana geldi. 32 yaşındaki Taner Kalafat'ın kullandığı 67 EC 609 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak 6 metreden şarampole yuvarlandı. Otomobil, inşaat halindeki bir evin yaklaşık 5 metrelik boşluğuna düşmek üzereyken yan durdu. Kazada sürücü yaralanırken, çevredeki vatandaşlar kurtarma ekipleri gelmeden otomobilin alt tarafına geçip unşaatın boşluğuna düşmemesi için elleriyle destek verdi. Otomobilini düşmemesi içinde ayrıca ahşap bir direkle de önlem alındı. Bu sırada itfaiye, polis ve AFAD'a haber verildi.

Gelen itfaiye ekibi, boşluğa düşme tehlikesine karşı otomobili halatla itfaiye aracına bağladı. Kurtarma ekiplerinden bazıları ve vatandaşlar da elleriyle aracı tutmaya devam etti. Diğer kurtarma ekipleri de aracın üzerine çıkıp içeriye girerek yaralı sürücü Taner Kalafat'ı çıkardı. Taner Kalafat, aracın üzerindeyken sedyeye alınıp ambulansa taşındı. Kalafat, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Taner Kalafat'ın yapılan alkol kontrolünde 1.20 promil alkollü olduğu belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:14

İLGİLİ HABERLER