Medya
  • 8.8.2009 00:42

ARINÇ'TAN RTÜK'E ZİYARET!..

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun ve üyeleri ziyaret etti.

Arınç, RTÜK'e gelişinde Başkan Davut Dursun tarafından karşılandı.

Bakan Arınç, burada gazetecilerin soruları üzerine üst kurula yeni üyelerin seçildiğini, daha sonra da başkan ve başkan vekili seçiminin yapıldığını anımsattı. ''Araya başka şeyler karıştığı için hemen tebriğe gelememiştim'' diyen Arınç, bugün Davut Dursun ve RTÜK üyelerini tebrik ziyareti için geldiğini söyledi.

Bülent Arınç, şunları kaydetti:

''Sayın RTÜK Başkanı Davut Dursun ve üyelerine tebrik ziyareti için geldim. Onlara hayırlı olsun diyeceğim. Biliyorsunuz bundan sonra RTÜK ile birlikte çalışmalarımız var. Bende onlarla birlikte hükümetimizi temsilen bu çalışmalara katılacağım. Bugünkü de tamamen bir hayırlı olsun ziyareti.''

Arınç, RTÜK Başkanı Dursun'a dönerek üst kurul üyelerinin orada bulunup bulunmadığını sordu. Dursun'dan olumlu yanıt alan Arınç, ''Bütün arkadaşlarımızı görmüş olacağım'' dedi.

Bir gazetecinin ''Önceki başkan döneminde RTÜK'ü ziyaret etmemenizin Zahid Akman'ın istifasını istemenizde bir ilgisi var mıydı?'' sorusuna, Arınç, ''Ben buraya çok geldim. Başbakan yardımcısı olduktan sonra diye mi soruyorsunuz?'' yanıtını verdi.

RTÜK üyelerinin, Zahid Akman'ın başkanlığı döneminde kendisine bir kaç defa ziyarete geldiğini ifade eden Arınç, ''Ben doğrusu mukabele edememiştim, ancak bugün geliyorum'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER