Yaşam
  • 25.8.2007 10:22

ARZUM ONAN : BİZE DOKUNMAYIN BİZ MUTLUYUZ

Son günlerde haklarında "Mehmet, Arzum'u dövdü" ve "Mehmet sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi" başlıklarıyla çıkan haberlerle gündeme gelen Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti ididalara yanıt verdi. Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, Aslantuğ'un Reina'da sarışın bir kadınla görülmesinin ardından haklarında çıkan haberler yüzünden zor günler yaşıyor. Arzum Onan, "Bu dayak olayı adeta bizim mutluluğumuzun üzerine yapıştı kaldı. Susmanın iyi bir cevap olduğunu zannediyorduk. Ne eşim tokat atacak kadar basit bir erkek ne de ben dayak yiyecek kadar aciz bir kadınım" dedi.

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile geçtiğimiz hafta döndüğü Bodrum tatilinde, Güvercinlik'teki Park Dolphin'de yunuslarla birlikte yüzdü. Bu deneyimini hiç unutamayacağını söyleyen Onan, "Yunuslarla yüzmek çok eğlenceli" dedi.

Hiç mi vicdanınız yok

Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, son günlerde haklarında "Mehmet, Arzum’u dövdü" ve "Mehmet sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi" başlıklarıyla çıkan haberlere yanıt verdi. Aslantuğ, "Bu haberleri yapanların hiç mi vicdanları yok" derken, Onan ise "Ben dayak yiyecek kadar aciz bir insan değilim" diyerek isyan etti.
Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, Aslantuğ’un Reina’da sarışın bir kadınla görülmesinin ardından haklarında çıkan haberler yüzünden zor günler yaşıyor. Ünlü çift, haklarında yapılan ’dayak’ ve ’aldatma’ haberleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ’un kendisini dövdüğü haberlerine şöyle cevap verdi: "Bu dayak olayı adeta bizim mutluluğumuzun üzerine yapıştı kaldı. Yıllarca böyle saçma haberlere cevap vermedik, susmanın iyi bir cevap olduğunu zannediyorduk. Ama bu olayın uzamasının sebebi de susmamız oldu galiba. Benim çıkıp ’Ne saçmalıyorsunuz’ demem gerekiyormuş demek ki. Ne eşim tokat atacak kadar basit bir erkek ne de ben dayak yiyecek kadar aciz bir kadınım. Bazı insanlar vardır ya reklamın iyisi ve kötüsü olmaz mantığıyla yaşarlar, karıştırmasınlar, biz onlardan değiliz. Bu dayak olayı yıllar önce de bir gazetede haber olarak çıktı. Sözde komşular rahatsız olmuş ben dayak yiyormuşum. Bunların hepsi asılsız dedikodu. En kötüsü de olmayan bir şeyden kendimizi aklamaya çalışmak zorunda kalmamız. Biz mutlu bir aileyiz..."

Arzum babasının bana emanetidir

Mehmet Aslantuğ da eşini aldattığı yönündeki haberler hakkında şunları söyledi: "Sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi, diye yazmışlar. Hiç mi vicdanları yok? Haber olmak isteyen onlarca aldırmaz hayat varken, bizi mi buluyorlar? Baştan sona iftira ve dedikodu üzerine kurgulanmış bu haberi yapmadan Arzum’a bir kulak verselerdi yeterli olurdu. Benim kalp rahatsızlığı olan yaşlıca bir anam, okula hazırlanan bir oğlum var. ’Arzum’u dövdüğü iddia ediliyor’ diyorlar. Değil dövmek, aklımdan bile geçmez. ’Dövmek’ ne demek? Ne kadar zalimce bir iftira bu? Arzum, onunla tanışmadan hemen önce vefat etmiş, onun mürüvvetini görememiş, torununu sevememiş bir babanın biricik kızıdır ve hep hissederim ki, onun bana emanetidir. ’Sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi’ diye yazıyorlar. ’Ben hemşehrinizim. Sizi hep çok severek ve beğenerek izledim’  diyerek 5-6 kişilik arkadaş grubunun içinden, yanımda toplasan iki-üç dakika kalarak, sadece bana değil, aileye sevgilerini anlatan biri, neden Arzum’u aldattığım kadın oluyor? Ben, Arzum Hanım’a değil el kaldırmak bağırmam bile..."

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile geçtiğimiz hafta döndüğü Bodrum tatilinde, Güvercinlik’teki Park Dolphin’de yunuslarla birlikte yüzdü. Bu deneyimini hiç unutamayacağını söyleyen Onan, "Yunuslarla yüzmek çok eğlenceli" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:40

İLGİLİ HABERLER