Spor
  • 23.1.2014 01:48

Ayababa kupaya göz koydu


Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nun üçüncü maçında Medical Park Antalyaspor evinde Tokatspor’u 6-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kupa maçlarında en zor olanın konsantrasyon olduğunu dile getirerek, “Böyle maçlarda en zor şey oyuna konsantre olmaktır. Biz daha önceki 4 maçta bu konuda sıkıntılı anlar yaşadık. İlk 5 dakikadan sonra oyuna iyi konsantre olduk. Oyuncularım golleri buldukça keyif almaya başladılar. Bir takımın öne doğru istekli ve arzulu oynaması gerekir. Takımımız bugün sahada bunu yaptı. Oyuncularımı kutluyorum. Bu bir hedeftir. Burada hedef birinci olmaktır. Kupaya iyi konsantre olduk. Gruptan birinci çıkmayı hedefliyoruz” dedi.
Aybaba, ilk maçına çıkan Semih’in performansından ise memnun olduğunu ama daha da iyi olacağını kaydetti.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Seddar ise iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi. Hem kupada hem ligde yollarına galibiyetle devam etmek istediklerini söyleyen Seddar, “Kupayı Antakya’ya getirmek istiyoruz. Takımımda ilk golümü attım. Takımım adına bundan sonra da elimden geleni yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Abdurrahman da ilk maçına çıktığını ifade ederek, “Hocamıza teşekkür ediyorum. Çok forma şansı bulursan daha çok katkım olacaktır. Buradan ayağı kırılan Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

TOKATSPOR CEPHESİ
Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, oyunun başında direkten dönen topun gol olmaması nedeniyle direnç kazanamadıklarını belirtti.
Golü bulmaları halinde dirençlerin artacağını dile getiren Şahan, “Bunun akabinde hücuma çıkarken hatalarımızdan gol yedik. Direncimiz erken kırıldı. Oyunun genelinde yediğimiz gollerde hücuma çıkarken kaptırdığımız toplardan gollerdi. Topta sevmedi. Olmayacak toplardan bazıları gol oldu. Bu farklı skor oryaya çıktı. Daha iyisini elde etmek için sahaya çıktılar. Bizi buraya onlar getirdi. Bu mağlubiyeti de onlarla aldık. Onları suçlayamayız. Canları sağ olsun. Bundan sonra daha iyisini yapacaklarına inanıyorum” dedi.
Bordo-beyazlı futbolcu Mutlu, sahada ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Basit hatalardan goller yedik. Bu hafta ligimiz başlıyor. Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Kupa bize biraz ağır geldi” dedi.
Bordo-beyazlı futbolcu Serkan ise maça iyi başladıklarını kaydederek, “Direkten dönen top gol olmayınca rakibimiz erken gol buldu. Bizden daha çok istediler maçı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Lig daha önemli. Kalan 3 maçımızdan puan alıp gruptan çıkabilirsek çıkacağız” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER