Gündem
  • 8.10.2008 16:04

AZİZ KOCAOĞLU'NUN AYAĞI KIRILDI

İzmir Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hülya Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun sol ayak bileğinin kırıldığını belirterek, ''Başkanın ayağını alçıya aldık, genel durumu oldukça iyi, bir hafta evinde istirahat edecek'' dedi.
Güven, hastanede yaptığı basın açıklamasında, Kocaoğlu'nun kendisini dün akşam saatlerinde aradığını, düştüğünü ve ayağının burkulduğunu söylediğini belirtti.
Şehir dışında bulunan Kocaoğlu'nun İzmir'e gelişi sırasında yolda çeşitli önerilerde bulunduklarını açıklayan Hülya Güven, şunları anlattı:
''Başkanın hemen hastaneye gelmesini istedik. Saat 22.00 sıralarında hastanemize geldi. Biz de gerekli müdahaleyi yaptık. Yolda ayağının fazla şişmemesi için ayağını yukarıda tutması gibi çeşitli önerilerde bulunduk. Geldiği zaman da film çekildi ve ortopedi uzmanımız kırık tespit etti. Kırık tespit edilince hemen alçıya alındı ve ayağının üzerine basmaması söylendi.''
''ALÇI DEĞİŞECEK, 3 HAFTA DEĞNEKLE DOLAŞACAK''
Hastanenin Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Operatör Doktor Selçuk Özgen de, Kocaoğlu'nun sol ayak bileğinde ''ayrılmamış kırık'' tespit ettiklerini ifade etti.
Cerrahi müdahaleye gerek duymadıklarını söyleyen Özgen, Kocaoğlu'nun bir hafta evde istirahat ettikten sonra alçıyı değiştireceklerini ve yürüyüş alçısı kullanacaklarını belirtti.
Dr. Özgen, bir hafta sonra Kocaoğlu'nun tek değnekle yürüyebileceğini de sözlerine ekledi.
Hafta başında yeniden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Kocaoğlu, gelecek döneme ilişkin proje çalışması yapmak üzere şehir dışına çıkmış, dün akşam üstü Kaz Dağları'ndaki yürüyüş sırasında ayağını kırmıştı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:37

İLGİLİ HABERLER