Asayiş
  • 30.5.2013 12:28

Bacakta uyuşturucu kaçakçılığı

Aramada şüphelinin bacaklarına sarılı halde ve taytına zulalanmış 4 kilo 260 gram kokain ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy’de bir otelde yapılan çalışmada, Yıldırım R.’den şüphelendi. Risk analizi yöntemiyle yapılan çalışmada şüpheli bulunan Yıldırım R. gözaltına alınarak üzeri arandı. Aramalarda şüphelinin 2 bacağına koli bandıyla kokain sarılı olduğu görüldü. Yıldırım R.'nin bacaklarındaki sargıları keserek çıkaran polis, şüphelinin pantolonun altına giydiği taytta da uyuşturucu olduğunu belirledi. Özel astar dikildiği tespit edilen taytın makasla kesilmesiyle burada da kokain bulundu. Yıldırım R.’nin üzerinde ele geçirilen kokainin 4 kilo 260 gram olduğu öğrenildi.

ARAMA ANLARI KAMERALARA DA YANSIDI

Gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüphelinin aranma anları polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde Yıldırım R.’nin 2 bacağındaki kokain sargısı ve kokain sargısının kesilerek çıkarılması görülüyor. Ayrıca şüphelinin taytının astarının sökülerek uyuşturucuların çıkarılma anları da kameralara yansıyor.

5 BİN TL KARŞILIĞI YAPMIŞ

Emniyette ifade veren Yıldırım R.’nin uyuşturucuyu Brezilya’dan getirdiği belirlendi. Lübnanlı bir uyuşturucu şebekesi için 5 bin Dolar karşılığı kuryelik yaptığı öne sürülen Yıldırım R.’nin ifadesinde uyuşturucuyu teslim edeceği kişileri tanımadığını söylediği öğrenildi. Yıldırım R. emniyetteki işlemlerinin ardından sevkedildiği Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı'nda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:53

İLGİLİ HABERLER